Lönespecialist

Lönespecialist

Wise Professionals söker för Pauligs räkning, ett familjeägt internationellt livsmedelsföretag, dig som vill jobba i en stor organisation med hela löneprocessen. Du kommer att vara konsult via oss på Wise Professionals för att på sikt kunna gå över i en direktanställning hos vår Paulig. Start för tjänsten är i slutet av juli/början av augusti och du kommer att arbeta heltid.

Om tjänsten som Lönespecialist
Du kommer vara en del av ett team i Mölndal som tillsammans kommer ansvara för löneadministrationen i Sverige. I tjänsten ingår beräkning, lönekörning, reseräkningar, avstämningar till årsskifteshantering, kontrolluppgifter och semesterskulder. Med service som ledstjärna supporterar du organisationens chefer och medarbetare i avtalsfrågor, system- samt lönefrågor.

Förutom lönearbete arbetar teamet tillsammans för att förbättra processer och rutiner. Din roll innehåller vissa HR frågor och ger även möjlighet att arbeta med olika små och stora projekt. Du kommer att arbeta med alla de arbetsuppgifter som förekommer på en löneavdelning samt hantera lönerevision, bonusutbetalning och andra större processer.

Du som söker
Vi ser gärna att du har med dig erfarenhet av hela löneprocessen och även god vana av att tolka olika kollektivavtal såväl som vana av att arbeta med olika system. Alternativt har du en utbildning inom lön och har hunnit arbeta ett år eller två efter examen. Meriterande men inget krav är att du tidigare arbetat i Flex HRM samt Flex Lön samt om du har goda kunskaper i Excel. Du behöver också känna dig bekväm med det svenska och engelska språket då dessa används dagligen.

God samarbetsförmåga samt att du är serviceminded och lösningsorienterad är viktiga egenskaper för att du ska trivas och lyckas bra i rollen. Ni hjälper varandra när det behövs men det är också viktigt att du har förmågan att ta egna initiativ för att driva utvecklingen av vår lönehantering framåt.

När du blir en av oss
Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Klicka här för att läsa mer om hur det är att vara konsult hos oss på Wise Professionals.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Ellinor Dahlqvist (ellinor.dahlqvist@wise.se) och Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se).

Vi ser fram emot att höra från dig
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 20 juni 2019 (3 dagar kvar)