Affärskoordinator

Affärskoordinator

Nu söker vi dig som vill briljera i rollen som affärskoordinator hos vår kund som befinner sig i Mölndal. Här får du jobba i en varierande roll inom administration och kundkontakt. Detta är ett konsultuppdrag på heltid och du kommer vara anställd hos Wise Professionals med start så fort som möjligt. Uppdraget är på ett år med chans till förlängning. Du rapporterar till affärsområdeschef och ingår i ett team på 6 personer.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som affärskoordinator så kommer du ingå i ett härligt team som ständigt stöttar varandra i det vardagliga arbetet. Tjänsten är administrativ och du kommer att se till att processer och rapporteringar efterlevs och utvecklas. Du kommer ha mycket kundkontakt men även kontakt med myndigheter och interna kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Administrera kring material och leveranser gentemot externa och interna parter
  • Förstå och följa upp lagkrav och utifrån detta supportera kunder, myndigheter och kollegor
  • Ta in och sammanställa prognoser samt koordinera in- och utflöden
  • Hantera reklamationer och leverera statistik
  • Agera internsupport inom bolaget vid frågor rörande affärer
Vem är du?
Vi ser att du har ett driv och en vilja att vilja utvecklas inom administration och service. Du är serviceinriktad och gillar att bygga nya relationer och vårda befintliga. Eftersom du kommer jobba i en självgående och strukturerad roll så ska du även trivas med detta. Vidare är du en problemlösare och gillar att jobba i team med andra kollegor. Utöver detta ser vi att du har:
  • En gymnasieutbildning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska då språken används i ditt vardagliga arbete
  • Goda kunskaper i Office-paketet
När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär, ambitiöst va? Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Kontakta gärna Konsultchef Amanda Spejare (amanda.spejare@wise.se). Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration. Vi tillsätter bland annat roller som VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, Administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.