Erfaren beräkningsingenjör till Kiwa

Erfaren beräkningsingenjör till Kiwa

Motiveras du av att arbeta inom olika teknikområden och problemställningar med fokus på teknisk hållbarhet? Vill du vara den av en verksamhet som präglas av gemenskap, hjälpsamhet och engagemang? Kiwa erbjuder dig en spännande roll där du får möjlighet att arbeta på ett av världens viktigaste företag när det gäller skyddandet av hälsa och hållbarhet för våra kunder.

Om tjänsten

Kiwa Technical Consulting anlitas ofta för avancerade och komplexa uppdrag där deras utbildningsnivå och erfarenhet gör skillnad. Uppdragen syftar ofta till att hitta lösningar som skapar hög säkerhet och säkrad eller utökad livslängd.  Här får du möjligheten att arbeta inom många olika teknikområden och problemställningar. Inget kunduppdrag är sig likt vilket ger möjligheter till personlig utveckling och ett spännande arbete. Du och dina framtida kollegor skapar en helhet som ger våra kunder lösningar som är unika på marknaden.

I rollen som konsult ingår du i ett team som arbetar med problemlösning och metodutveckling i uppdrag och utvecklingsprojekt. Arbetet är omväxlade och drivs som projekt i grupp men även genom egna uppdrag. En del av verksamheten är inriktad mot uppdragsforskning.


I rollen ingår det att:
 
 • Arbeta med analys och rådgivning inom bland annat utmattning, brottmekanik, degradering, materialmodellering och optimering av program för livslängdsförvaltning.
 • Agera rådgivare till kunder inom industri och infrastruktur
 • Ta fram bra beslutsunderlag och dokumentation av resultat och rekommendationer

Tjänsten utgår från Kiwas kontor i Göteborg. Arbetet kräver en del resor främst inom Sverige, men även utlandsresor kan förekomma.

På Kiwa blir du del av en företagskultur som kännetecknas av ett gemensamt engagemang. Förutom en familjär stämning värnar man om vare medarbetares välmående och trivsel på arbetsplats vilket bland annat avspeglar sig i attraktiva personalförmåner.  

Är det här du?
 
 • Civilingenjörs-, mastersexamen eller PhD
 • Minst 5–7 års erfarenhet med inriktning strukturell integritet och utmattning
 • Goda erfarenhet från beräkning med FEM, exempelvis Ansys, Abaqus
 • Erfarenhet av att skriva tekniska rapporter och god kommunikativ förmåga
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Erfarenhet från industrier som olja & gas, processindustri, kärnkraft, fordonsindustri, infrastruktur
   
Meriterande
 
 • Minst 10 års erfarenhet med inriktning strukturell integritet och utmattning
 • Erfarenhet av att leda uppdrag eller projekt
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är en självgående, kommunikativ och engagerad person som lätt tar egna initiativ och drivs av att arbeta lösningsfokuserat. Rollen ställer också krav på en social förmåga för att möta olika människor och trivas i sociala sammanhang

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Kiwa Inspecta med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hansson, 08 120 50 425 .Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
 
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.inspecta.se
Sista ansökningsdag 2 jan 2023 (32 dagar kvar)