Teamledare – IT Operations till KappAhl

Teamledare – IT Operations till KappAhl

Är du en IT-projektledare som vill ta nästa steg?

KappAhl
grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 380 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj. Cirka 38 procent av sortimentet är hållbarhetsmärkt.


2015/2016 var omsättningen 4,7 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i åtta länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.se.

Om rollen

KappAhls IT-avdelning söker en teamledare till sitt IT Operations team. Teamet består av 7 medarbetare och konsulter som för det dagliga operativa arbetet framåt.

Som teamledare får du möjlighet att arbeta med varierande och utvecklande arbetsuppgifter i en dynamisk miljö. Vi erbjuder god stämning, medryckande utmaningar och stora möjligheter att bidra och att utvecklas.

DU
är en teamledare som får med dig teamet och som kan leda och koordinera i det dagliga arbetet. Du kommer ha daglig kontakt med övriga teamledare och medarbetare på IT avdelningen i olika projekt och arbeten.

Du ansvarar för att våra interna rutiner och processer efterlevs och bidrar till att teamet utvecklas.

Du kommer vara uppdragsledare för tekniska uppdrag inom IT Operations samt inneha rollerna Problem Manager och Release and Deploy Manager i vårt ITSM arbete.

Vi är en organisation med mycket värme, som värnar om individen. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet
, oavsett var du befinner dig i livet och karriären

Kvalifikationer
  • Erfarenhet i liknande befattningar, teamlead
  • Erfarenhet av IT projektledning
  • Gedigen kunskap inom IT och teknik
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet av arbete med datacenter, IT-säkerhet, databaser, virtualisering
Vem är DU

Du har tydliga ledaregenskaper, är teknikintresserad och stimuleras av att arbeta i en organisation i förändring. Du har lätt för att bygga relationer och hantera många kontaktytor och är riktigt bra på att skapa effektiva team och att utveckla medarbetare. Samtidigt uppskattar du att stå inför nya utmaningar, är prestigelös och har en hög integritet.

Du känner igen dig i KappAhls värdeord - teamkänsla, kreativitet, tydlighet, energi och mod.

Ansök idag och kom med i vårt gäng!

I den här processen samarbetar KappAhl med Dfind IT. Vi utvärderar kandidater löpande och rollen kan komma att tillsättas snabbt. Sök därför redan idag via http://www.dfind.se/it/

Vid eventuella frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Cecilia Karlsson på cecilia.karlsson@dfind.se alternativt via telefon 0703468095 eller Robert Weineland på robert.weineland@dfind.se alternativt via telefon 0729734026

Ort:
Mölndal

Uppdragsgivare:
KappAhl

Omfattning:
Heltid

Start:
Så snart som möjligt enligt överenskommelse

Nyckelord: IT operations, IT-projektledning, projektledning, teamlead, drift- och förändringsarbete, komplexa IT-miljöer, datacenter, IT-säkerhet, server, nät, lagring, databaser, virtualisering
Mer info
Kontaktperson Cecilia Karlsson
Telefon 0703468095
Område Mölndal
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 28 dec (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi som jobbar på KappAhl
har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka!