KAPPAHL SÖKER SYSTEMADMINISTRATÖR - SERVER / KLIENT

KAPPAHL SÖKER SYSTEMADMINISTRATÖR - SERVER / KLIENT

KappAhls IT-avdelning söker nu en
engagerad medarbetare med service och teknik som ledord till IT Operations. Som systemadministratör får du möjlighet att arbeta med varierande och utvecklande arbetsuppgifter i en dynamisk miljö. Vi erbjuder god stämning, medryckande utmaningar och stora möjligheter att bidra och att utvecklas.


Ditt ansvar

Som systemadministratör
får du arbeta brett med fokus på dina egna systemansvarsområden. Du koordinerar och planerar ditt arbete tillsammans med övriga 7 medarbetare i teamet och för även en kontinuerlig dialog med vår verksamhet för att fånga och säkerställa deras behov. Du ansvarar för interna rutiner, processer, livscykel-hantering, utveckling och dokumentation inom dina systemansvarområden.

Din kompetens

Vi söker dig som har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av avancerat arbete med drift, underhåll, implementation och utveckling inom följande systemområden:

· VMware

· VMware Horizon, Citrix och VDI-lösningar

· Windows Serverplattform

·HP server (blade, ack)

· Veeam Backup / Restore

· Active Directory

Meriterande är motsvarande kompetens inom ett eller flera av följande områden:

· Microsoft Exchange

· Skype for Business

· SCCM - Windows /MAC klientplattform

· Datacenter

· Molnlösningar

· Powershell

· Linux

· Storage

· Antivirus

Certifiering inom områdena är meriterande.

Din personlighet

Du är teknikintresserad, nyfiken och stimuleras av att arbeta och samarbeta i ett högt tempo i en organisation i förändring med nya utmaningar. Som person är du social, serviceinriktad och prestigelös där du har lätt för att bygga relationer och hantera många kontaktytor. Du tar stort ansvar i ditt arbete och har en hög noggrannhet i det du gör. Du är duktig på att strukturera ditt arbete utifrån arbetsbelastning och tidplaner och tar ansvar för att processer och arbetssätt följs. Du har ett genuint intresse för att hitta dom bästa lösningarna för organisationen. Självklart kommunicerar du på ett enkelt, tydligt och pedagogiskt sätt i tal och skrift på svenska såväl som på engelska.

Du har lätt för att känna igen dig i KappAhls värdeord - teamkänsla, kreativitet, tydlighet, energi och mod.

Är du intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning placerad på IT-avdelningen på KappAhls huvudkontor i Mölndal, tillträde snarast efter överenskommelse.

Din ansökan ser vi fram emot senast 25/6 via ANSÖK NU nedan. Tjänsten kan tillsättas tidigare då intervjuer sker löpande.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten
eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Thomas Turner, IT
Operations and Service Manager, tel: 031-771 5777 eller e-post thomas.turner@kappahl.com.

Facklig företrädare för Unionen är Lotta Silow, tel.
031-7715829, för SACO Urban Häggmalm, tel. 031-7715643.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Databasadministration, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kappahl.com/sv-se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi som jobbar på KappAhl har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka! KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 360 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj. Cirka 53 procent av sortimentet är hållbarhetsmärkt. 2016/2017 var omsättningen 4,9 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i nio länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.se