Kakelpalatzet söker nu en heltidlagerarbetare till vår proffsbutik i Mölndal

Kakelpalatzet söker nu en heltidlagerarbetare till vår proffsbutik i Mölndal

Om tjänsten:

Som lagerarbetare på Kakelpalatzet kommer du att arbeta mot proffs och privatkunder, vilket innebär att du kommer vara Kakelpalatzets ansikte utåt. Att vara serviceinriktad och ha ett glatt humör är att föredra då vi arbetar med återkommande kunder.

Vem är du?
Du trivs att arbeta fysiskt. Som Lagerarbetare är du till viss del ansvarig för varuupplockning, packning av varor samt till viss del beställningar, ordning och reda är en självklarhet för dig. Du arbetar tillsammans i ett sammansvetsat team och vi ser gärna att du arbetat på lager tidigare.

Om dig:

För att du ska bli framgångsrik och trivas i ditt arbete hos oss är det viktigt att du är ödmjuk, lyhörd serviceminded och lyssnar på kunden och kundens behov.

Det är också viktigt för dig att kunna agera lösningsorienterat och behålla kontrollen vid hög arbetsbelastning. Du är social, lojal och en hjälpsam person som gärna ställer upp för andra.

Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning. Ytterligare språkkunskaper & truckkort är meriterande.

Tjänsten som tillsätts är på heltid och innefattar fast lön.

Vi kommer att hålla löpande intervjuer, tjänsten kan därför tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Rebecca Beltinge
Telefon 031-776 50 58
Email Mejla Rebecca Beltinge
Område Mölndal
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kakelpalatzet.se
Sista ansökningsdag 13 nov 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kakelpalatzet i Mölndal är ett företag som varit verksamt sedan 1992 inom kakel, klinker och badrum. Vi omsätter idag cirka 60 Miljoner kr och antalet anställda uppgår idag till 15 st.