Account Manager till Kaffegreven!

Account Manager till Kaffegreven!

Kaffegreven är ett Göteborgsbaserat företag som arbetar med försäljning av kaffe- och fikalösningar till arbetsplatser. De levererar rikstäckande och har kontor och showroom i Mölndal. Företaget är en helhetsleverantör som sätter guldkant på arbetsplatsen. Tillsammans med kunden skräddarsyr de en unik fikalösning och tänker utanför boxen för att hitta nya koncept!

Nu söker Kaffegreven, genom Kraftsam Rekrytering & Bemanning, dig som har erfarenhet ifrån branschen och/eller ett par års kunnighet av liknande B2B- försäljning samt besitter en hög social kompetens och vill jobba och utvecklas med Kaffegreven.

Du trivs bra med att arbeta mot uppsatta mål och drivs av att prestera. Som person är du lyhörd, noggrann & strukturerad, men samtidigt flexibel och prestigelös.

Du kommer att arbeta med personer som alla strävar efter att ge kunderna en fikaupplevelse utöver det vanliga. Att ha roligt på och utanför jobbet är viktigt och tillsammans hittar de på roliga aktiviteter som ytterligare stärker teamet och bidrar till känslan som Kaffegreven förmedlar till sina kunder. Fokus kommer främst att ligga på bearbetning av nya kunder, men du kommer även att ansvara för en del befintliga kunder.

Krav:
  • Erfarenhet av uppsökande försäljning
  • Körkort
Exempel på förmåner:
  • Tjänstebil
  • Generöst friskvårdsbidrag
Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Placering: Mölndal

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Lön: Fast + Provision

Ansökan:
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Detta är ett rekryteringsuppdrag och du blir därmed direkt anställd av Kaffegreven. Vid frågor kontakta rekryteringsansvarig Sofia Svärdskog som nås på telefon 0735-215197 eller mail sofia.svardskog@kraftsam.se
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kraftsam rekrytering & bemanning AB
Sista ansökningsdag 25 feb (5 dagar kvar)