Tekniker till Mölndal

Tekniker till Mölndal

Är du nyutbildad inom Service- Drift och Underhåll, och vill lära dig en bransch från grunden? Eller har du jobbat upp erfarenhet, och känner att du vill ha nya utmaningar?

Vi söker Servicetekniker till KONE som utgår från Mölndal.

Vi erbjuder
Att du tillsammans med dina kollegor planerar och utför service & underhåll på våra hissar ute hos våra kunder. Du kommer jobba med allt från akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationer som utförs på plats hos våra kunder. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och möjligheterna att påverka arbetet är goda.
Vår arbetsplats kännetecknas av engagemang, samarbete och innovation – Vi tror att du som söker uppskattar och känner igen dig i dem. I arbetet ingår många kontakter varför du behöver vara serviceinriktad och kunna samarbeta och kommunicera på ett positivt och naturligt sätt.

KUNSKAP,
UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i rollen behöver du ha:

- Minst gymnasial teknisk utbildning mot maskin, elektroteknik, elkraft, automation, mekatronik, drift- o underhåll eller liknande

- Ellära, meriterande

- Erfarenhet inom Styr och Regler, meriterande

-Tidigare erfarenhet från hissbranchen, mycket meriterande

- B-körkort, krav

-Kunskaper i svenska och engelska

På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet. och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. Du kommer även att få en intern produktutbildning.

SÅ ANSÖKER DU

Mejla din ansökan till sophie.rezaei@kone.com

Sista ansökningsdag är 2018-11-30. Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor
är du välkommen att kontakta: George Johanen 070 250 41 01 eller
Rekryteringsspecialist Sophie Tigerhielm Rezaei 010-2184012

OM OSS

KONEs uppdrag
är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2017 omsatte KONE 8,9 miljarder euro och hade vid årets slut precis över 55 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se
Mer info
Kontaktperson Sophie Tigerhielm Rezaei
Telefon 010-2184012
Område Mölndal
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 30 dec (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.