Tekniker Mölndal

Tekniker Mölndal

Nu behöver vi stärka upp med fler Tekniker till ett av våra team i Mölndal som kommer ha ansvar för våra kunder och serviceavtal inom distriktet och uppdragen kommer bestå av en blandning av traditionella, nya och innovativa servicemetoder allt ifrån planerat serviceunderhåll, förebyggande underhåll, felavhjälpning, till akuta uppdrag ute hos våra kunder.

Som Tekniker hos oss lägger du merparten av din arbetstid ute på plats hos våra kunder och arbetsuppgifterna består främst av att serva, felsökning samt att utföra förebyggande underhåll. I de flesta fall gör du dessutom en grundgenomgång av utrustningen och dess drift tillsammans med kunden. Att ha koll och god kunskap kring hissarna är därför a och o för ett lyckat uppdrag. Du är företagets ansikte utåt och tar ett stort ansvar vad gäller att vårda våra kunder och se till att vi finns där som tekniskt stöd och att våra produkter fungerar effektivt i kundernas verksamhet. Du utgår från ditt hem och ingår i vårt serviceteam.

Vi skapar samhällsnytta - och utvecklingsvägar för dig!

Arbetsuppgifterna består av både förebyggande och avhjälpande underhåll och du kommer att medverka i utredningar som syftar till att minska antalet störningar, stopp på våra kunders utrusningar. Självklart består även vardagen av att felsöka, reparera och dokumentera. Du har dagliga kontakter med människor och finns som stöd för att minimera störningsfria flöden i fastigheterna. Därför är det viktigt att du är duktig på att kommunicera och är serviceinriktad. Har lätt för att samarbeta med alla typer av människor.

Du har arbetat som Tekniker inom FB/Avhjälpande underhåll i minst 3-4 år och har god vana av självständigt underhållsarbete inom el och mekanik. Krav att du har minst en gymnasial Teknisk utbildning eller det vi bedömer likvärdig. Du har ett stort intresse för att metodisk felsökning och hitta lösningar, duktig på elektronik och vara tekniskt intresserad. Har kunskaper inom El grundlära A och B. Som person är du driftig, händig, uppfinningsrik och ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Viktigt är god samarbetsförmåga som bidrar till en positiv och utvecklande atmosfär. Du måste hantera digitala handdator, känna dig bekväm att använda mejl och MS Office. Svenska i tal och skrift ett krav samt bra språkkunskaper i engelska. Kommer du från hissbranschen är det mycket meriterande. B Körkort ett krav.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-10-25. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Distriktschef Anders Broman 072 885 00 23 eller Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-2184030

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.