Självständig tekniker, med breda tekniska kunskaper !

Självständig tekniker, med breda tekniska kunskaper !

Hos oss på KONE kommer du kunna få balans mellan jobb o fritid, samtidigt som dina arbetsuppgifter som tekniker ger dig möjligheter att jobba flexibelt med intressanta serviceuppdrag i eget distrikt ute hos våra kunder, där dina tidigare erfarenheter från felsökning och underhåll kommer bli en lyckad mix !

Du får trygga anställningsvillkor och vi prioriterar arbetsmiljö och säkerhet. Vi stöttar och uppmuntrar alla medarbetare som vill fortsätta att utvecklas med företaget med hjälp av bland annat olika utbildningar.

Vi skapar samhällsnytta - och utvecklingsvägar för dig!

Du kommer att ha ett självständigt arbete där varje hiss är unik och kräver ofta olika tekniska lösningar och åtgärder. Du är en trygg person lätt kan ta beslut och åtgärda beroende på felanmälan. För att trivas i rollen ser vi gärna du har en teknisk gymnasial utbildning, kunskaper inom ellära, allmänt brett tekniskt intresse, med bra förståelse hur teknik beter sig i olika situationer, att du med lätthet tar dig an en felsökning. Gillar du intressanta arbetsuppgifter så är möjligheterna stora eftersom dagens hissar sparar inte bara energi – de är smarta på andra sätt också - så smarta att de själva kan berätta när en reservdel behöver bytas ut genom att kommunicera med dig som tekniker i en chatt !

Placeringsort: Göteborg

Välkommen med din ansökan till oss på KONE senast 22-09-05 så kommer jag och Christian läsa om dina spännande yrkeserfarenheter !

Vill du höra mer om tjänsten, så är du välkommen att mejla Christian Lindgren christian.lindgren@kone.com som är chef för ett av distrikten i Göteborg eller till mig, Lena Sjö lena.sjo@kone.com Rekryterare på KONE

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.