Säljare till Port- och dörrverksamhet, KONE Mölndal

Säljare till Port- och dörrverksamhet, KONE Mölndal

Nu söker KONE Mölndal en driven medarbetare med inriktning inom port och dörr. Som Säljare motiveras du av långsiktiga affärer och förstår vikten av att bygga upp en god relation med våra kunder.

Kones kunder är bygg-, fastighetsbolag, bostadsrätts- och hyresföreningar med flera. Du ansvarar för att proaktivt hantera befintliga kundrelationer och hitta affärsmöjligheter hos nya kunder. I din roll ansvarar du för försäljning av nya utrustningar samt reparationer utav befintliga utrustningar.

Hos oss på KONE får du arbeta med trevliga, engagerade, och prestigelösa kollegor med ett gemensamt fokus på att hjälpa människor att kunna röra sig smidigt, säkert och bekvämt inom och mellan byggnader enligt vår vision KONE People Flow. Är du den vi söker?

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

I arbetet ingår många kontakter varför du behöver vara serviceinriktad, kunna samarbeta och kommunicera på ett positivt och naturligt sätt. Vi lägger stor vikt vid förmåga att bygga långsiktiga affärsrelationer. Du trivs i en central roll med många kontaktytor. Då du själv planerar din arbetsdag söker vi en självgående, ansvarsfull och organiserad person. Tjänsten är till viss del administrativ, så struktur är viktigt.

För att lyckas i rollen behöver du ha:
  • Du har tidigare erfarenhet av port och dörrverksamhet.
  • Erfarenhet inom försäljning är meriterande.
  • Minst en godkänd gymnasial utbildning gärna med någon eftergymnasial påbyggnad
  • B-körkort.
  • God färdighet i tal och skrift i såväl det svenska, som i det engelska språket.
Du delar naturligtvis våra grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid rätt inställning och ett stort intresse för arbetsuppgifterna.

Tjänsten innebär en del resor med tjänstebil.

VI ERBJUDER

På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet. och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar.

SÅ ANSÖKER DU

Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2021-04-09. Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Sophie Tigerhielm Rezaei, Rekryteringsspecialist 010- 21840 12 alt. Sophie.rezaei@kone.com

Vi ser fram emot din ansökan!

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2018 omsatte KONE 8,9 miljarder euro och hade vid årets slut precis över 54 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se
  • LI-SCA
På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Fastighet, Teknisk förvaltare, Utesäljare, Försäljning, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.