Moderniseringstekniker, KONE Mölndal

Moderniseringstekniker, KONE Mölndal

VI GÖR STÄDER TILL BÄTTRE PLATSER ATT LEVA PÅ

Vi förstår oss på människors behov av att förflytta sig tryggt och bekvämt i och mellan byggnader. Det vi kallar People Flow. Vi gör städerna bättre att bo i.

Vill du vara med och påverka vardagen för hundratals människor- varje dag?

Nu söker KONE en ombyggnadstekniker till Mölndal med inriktning hel eller delmodernisering av hissar.

I ditt dagliga arbete ingår bland annat projekt där våra kunder önskar byta ut hela eller delar av sin befintliga hiss.

Självklart ger vi dig den produktutbildning du behöver för att lyckas i arbetet.

Förutom en spännande och varierande arbetsmiljö, kommer du arbeta med trevliga, engagerade, och prestigelösa kollegor med ett gemensamt fokus på att hjälpa människor att kunna röra sig smidigt, säkert och bekvämt inom och mellan byggnader enligt vår vision KONE People Flow.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i rollen behöver du ha:
  • Vi tror att du har minst 1-3 års arbetslivs erfarenhet och en el-inriktad utbildning, alternativt dokumenterad erfarenhet av liknande arbeten. Vi ser gärna att du har viss kunskap vad gäller hissar.
  • God teknisk förståelse.
  • B-körkort.
  • God färdighet i såväl det svenska som i det engelska språket.
Vi söker en händig , självgående, och ansvarsfull person. I arbetet ingår många kontakter varför du behöver vara serviceinriktad och kunna samarbeta och kommunicera på ett positivt och naturligt sätt . Du delar naturligtvis våra grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid rätt inställning och ett stort intresse för arbetsuppgifterna.

VI ERBJUDER

På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet.

Förutom kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånsportal erbjuder vi även goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar.

SÅ ANSÖKER DU

Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Distriktschef Peter Ekstrand på telefon 031-894924 Vid frågor om din ansökan kontakta Sophie Tigerhielm Rezaei på sophie.rezaei@kone.com

Tjänsten kommer att tillsättas snarast och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Tigerhielm Rezaei
Telefon +46-(0) 10 218 40 12
Email Mejla Sophie Tigerhielm Rezaei
Område Mölndal
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 7 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KONEs uppdrag är att göra


det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar


People Flow. 2016 omsatte KONE 8,8 miljarder euro och hade vid årets slut precis över 52 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX


Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se