Lager- och fastighetsansvarig KONE Mölndal

Lager- och fastighetsansvarig KONE Mölndal

Nu söker vi en senior bred roll med fler ansvarsområden till tjänsten; Lageransvarig och Facilitetsansvarig på vårt kontor i Mölndal. Rollen innebär i kombination med att du har ansvar för att byggnaden ser bra ut, tar hand om lättare hantverkstjänster som att skruva ihop möbler, byta glödlampor, se över konferensrummen samt lättare underhåll av fastigheten har du även Lageransvaret som innebär att du ser till att material finns inne samt att beställningarna som våra hisstekniker beställt ska ha varje dag finns att hämta.

Du kommer att ansvara för att lagret fungerar som det ska, du behöver planera långsiktigt samt kunna förbereda för varje dags utmaningar.

Tjänsten som lageransvarig innefattar följande:
  • Lossning och lastning av gods
  • Ankomstkontroll och visuell kontroll gällande kvantitet och kvalitét av gods
  • Boka in material i affärssystem SAP
  • Ankomstregistrering
  • Lagerinförsel på fysisk lagerplats
  • Avemballera ankommande gods innan lagring
  • Lagra in på fysisk anvisad lagerplats
  • Interna transporter av gods, viss sophantering
  • 5S inom vissa angivna områden, hög lager, gårdsplan
Din profil
Krav minst gymnasial utbildning, gärna från logistikhantering eller teknisk inriktad alternativ utbildning vi bedömer likvärdig. Som lageransvarig krävs det att du trivs med att arbeta självständigt. Du är en medarbetare som är van vid att samarbeta med kollegor och är hjälpsam då teknikerna kan komma att behöva stöttning vid upphämtning av material. Vi ser att du är initiativtagande, driven, trivs med att organisera samt att du har god framförhållning. Som person är du strukturerad, noggrann, har en stark vilja och vill utvecklas inom ett företag. Du kommer att arbeta ensam på lagret och därför krävs det är du vågar ta egna initiativ. Krav Truckkort Motvikt A och B. Kunskaper i SAP mycket meriterande. Vi vill se minst 5-7 års dokumenterad erfarenhet av likande tjänst i din ansökan.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-03-01. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Logistikkoordinator Daniel Tengvall

08- 752 35 96 eller Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-2184030
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.