Installationstekniker, Port och Dörr

Installationstekniker, Port och Dörr

Visste du att Portar och Dörrar ger det första intrycket på alla byggnader ?

Vi vill nu erbjuda dig som är en duktig Tekniker en plats i vårt Port o Dörr team i Mölndal, där du i huvudsak kommer att jobba med varierade installationer av nya portar och dörrar ute hos våra kunder inom distriktet.

Tillsammans med dina kollegor kommer ni att jobba med KONEs dörrlösningar som är säkra, har goda miljöeffekter och design för att garantera ett smidigt och säkert person- och varuflöde. Som Installationstekniker inom Port o Dörr kommer du att kunna dra stor nytta av om du har en bakgrund inom mekanik, elinstallationer, men framförallt att du är en problemlösare med förmågan att se sammanhang inom tekniska konstruktioner och installationer.

Vi söker dig som har en avslutad teknisk utbildning eller utbildning vi bedömer likvärdig. B körkort är ett krav, och du måste behärska svenska och engelska.

Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

Om ansökan
Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-09-05. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Distriktschef Sture Rodin 010-2184019 eller Rekryteringsspecialist Lena Sjö, lena.sjo@kone.com

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sture Rodin
Telefon 010-2184019
Område Mölndal
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 5 sept 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.