Installationstekniker, Mölndal

Installationstekniker, Mölndal

Installationstekniker Mölndal

Nu behöver vi stärka upp ett av våra installationsteam i Mölndal med fler medarbetare och söker en Tekniker för Installation och Modernisering av hissar.

Du kommer jobba med fullständiga utbyten av hissar, modernisering/uppgradering av hissar och komponentuppgraderingar. I rollen kommer du jobba dagligen med att förbättra hissars pålitlighet, miljöeffektivitet, komfort och utseende, ansvara för att de uppfyller senaste tillgänglighets- och säkerhetsstandard.

Du har minst gymnasial utbildning inriktning från El/Automation/Byggnads- och Installations teknik eller det vi bedömer likvärdigt och samtidigt vill vi att du gillar praktiskt arbete. Arbetet är fysiskt, tunga lyft och höga höjder förekommer. Det är bra om du har några års erfarenhet av arbete från tekniska installationer och vana från hissbranchen värderas mycket högt. Har du kunskap om och erfarenhet av arbete inom el installationer så ser vi det som värdefullt. Krav B Körkort.

Till din hjälp har du erfarna kollegor, stöttande arbetsledare, samt väl etablerade rutiner och arbetssätt. I inledningen av din anställning arbetar du tillsammans med en kollega och du får en gedigen introduktion för att du ska få goda förutsättningar att lyckas i din tjänst

Vi kommer lägga stor vikt kring dina personliga egenskaper - Du måste vara engagerad och nyfiken med mycket stort intresse för teknik i kombination med en förmåga att lösa tekniska problem. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-05-03 . Har du frågor är du välkommen att kontakta: Distriktschef Andreas Holst 031 – 89 49 05
alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-218 40 30

Placeringsort: Mölndal

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 3 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.