Erfaren säljare till vår brädgård

Erfaren säljare till vår brädgård

Vill du hjälpa till att förverkliga drömmar? Då menar vi inte i stil med "bli astronaut" eller "träffa kungen" - utan att bygga en altan, renovera ett badrum eller måla om vardagsrummet?

I så fall är K-Rauta din nästa arbetsplats! Nu söker vi en erfaren medarbetare till vår brädgård som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder. På K-Rauta är det full fart och högt i tak - bokstavligt talat (vissa varuhus har 10-12 meter i takhöjd). Vi älskar försäljning och vill alltid ge bästa kvalitet på både service och produkter i våra kundmöten.

Ute på vår brädgård är det fullt upp och tempot är högt och vi letar efter dig som vill kliva in och ta ansvar för att vi fortsätter att leverera produkter och kundbemötande i absoluta världsklass. Vi ska vara det naturliga valet för alla som vill köpa byggvaror, båda för privatkund och företagskund.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 h/vecka, vi tillämpar provanställning i alla våra rekryteringar.
Mer info
Kontaktperson Johan Almroth
Telefon 070-431 54 13
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om K-Rauta

K-Rauta har idag 17 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr, där vi säljer allt mellan himmel och blomjord (nästan). Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så hjälper vi våra kunder hela vägen från start till klart.

Vi försöker ständigt förenkla och förbättra vår verksamhet så att våra kunder ska få en smidigare och trevligare upplevelse - och känna hur enkelt och roligt det faktiskt kan vara med renovering, bygg och förändring. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

K-Rauta är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern Kesko Oy som är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter omkring 2 miljarder.