Butiksmedarbetare, extrapersonal helger och kvällar

Butiksmedarbetare, extrapersonal helger och kvällar

Är du vår nya stjärna? Vi söker ambitiösa och positiva lagspelare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder. Är det du? Varmt välkommen att söka till oss på K-rauta!

Varför ska du jobba hos oss? På K-rauta är det full fart och ett högt tempo, vi älskar försäljning och vill alltid ge bästa kvalitet på både service och produkter i våra spännande kundmöten. Vi har kollektivavtal och följer våra 4 Peoples principles: Jag skapar förtroende, Jag visar vägen, Jag är engagerad och Jag är direkt, öppen och ärlig.

Dina arbetsuppgifter
Som butikmedarbetare i varuhuset är dina främsta arbetsuppgifter att hjälpa kunden på bästa sätt. Det innebär bland annat försäljning, varuexponering och kassaarbete. Alltid med en servicenivå i världsklass! Du kommer att ansvara för att alla kunder lämnar varuhuset nöjda, att ge korrekt information till kunderna samt att arbeta för den bästa arbetsmiljön i varuhuset. Tjänsten är extra på helger och eftermiddag/kväll på vardagar och omfattningen kan variera beroende på behov.

Din profil
Du har gymnasieutbildning och datorvana, Dina kunskaper i svenska är goda i både tal och skrift och du behärskar även engelska. Vi önskar att du har arbetserfarenhet från liknande bransch där du arbetat med försäljning eller kassa. Kunskap inom bygghandeln och byggmaterial är mycket meriterande. Som person är du nyfiken, lyhörd, noggrann, kommunikativ, utåtriktad och trivs att samarbeta med andra. Du har servicekänsla ut i fingerspetsarna och lever efter mottot att ingenting är omöjligt.

Ansökan
Känns rollen som klippt och skuren för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Bifoga gärna ett CV och några rader om dig själv. Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid alla våra rekryteringar tillämpar vi bakgrundskontroller. K-rauta värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor kring någon av tjänsterna? Hör då gärna av dig till säljchef Tobias Jansson, tobias.jansson@k-rauta.se eller 070 431 54 18.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Tobias Jansson
Telefon 0704315418
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland.