Affärsutvecklare, Non Food, V:a Götaland, 1912

Affärsutvecklare, Non Food, V:a Götaland, 1912

KåKå AB är Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser. KåKå AB finns representerat i Malmö, Stockholm, Örebro och Göteborg med totalt 155 anställda. KåKå befinner sig i ett expansivt och spännande skede där vi stärker våra positioner inom alla våra kundsegment såsom hantverksbageri, leveransbageri, industribageri, livsmedelsindustri samt konsument. KåKå omsätter ca 1 miljard SEK. KåKå Sverige ingår i Orkla Food Ingredients (OFI) som är en del av Orkla ASA´s fyra livsmedels-divisioner. OFI har ca 3500 anställda och omsätter ca 10 miljarder SEK. I OFI ingår också bl.a. Jästbolaget, Odense Marcipan, Dragsbaek Margarine, Idun Industri och Sonneveld.

till vårt affärsområde NonFood söker vi

en passionerad och engagerad

Affärsutvecklare

Västra Götaland

som brinner extra för konceptförsäljning och affärsutvecklin

"KåKå hjälper kunderna att lyckas". Bara genom att stärka kundernas profil och kunskap kan vi öka deras lönsamhet. NonFood är en mycket viktig del av KåKås sortiment och skapar förutsättningar för våra kunder att förstärka sin profil och affärsidé.

NonFood innefattar allt inom emballage och förpackningar. Tjänsten innebär såväl ny-kundsbearbetning som att utveckla befintliga kunder med projektförsäljning och konceptförsäljning.

Du ska vara affärsdriven och kunna jobba självständigt med stor passion för att skapa långsiktiga och nära kundrelationer och affärer samt kunna se och förstå helheten ute hos kund. Kunskap, känsla och intresse för kreativa lösningar, design, profilering och exponering ser vi som ett stor plus.

Vi erbjuder Dig ett stimulerande arbete i en mycket fri roll med högkvalitativa produkter och ett gott kamratgäng på en avdelning med en fantastisk utveckling. Vi backar upp dig med Sveriges starkaste säljkår, innovationsteam och produktspecialister.

Du kommer att bearbeta kunder inom Bageri, Konditori och butik i Västa Götaland. Resor med övernattningar förekommer. Vi ser gärna Göteborg som lämplig utgångspunkt.

Frågor besvaras av Affärsområdeschef, Håkan Kristensson, 0702-10 94 91 eller HR chef, Peder Mattsson, 0709-10 03 10.

Då urval sker löpande ser vi gärna att du ansöker snarast.

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KåKå AB är Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser. KåKå AB finns representerat i Lomma, Stockholm, Örebro och Göteborg med totalt 155 anställda.

KåKå befinner sig i ett expansivt och spännande skede där vi stärker våra positioner inom alla våra kundsegment såsom hantverksbageri, leveransbageri, industribageri och livsmedelsindustri. KåKå omsätter ca 1 miljard SEK.

KåKå Sverige ingår i Orkla Food Ingredients (OFI) som är en del av Orkla ASA´s fyra livsmedels-divisioner. OFI har ca 3500 anställda och omsätter ca 10 miljarder SEK. I OFI ingår också bl.a. Jästbolaget, Odense Marcipan, Dragsbaek Margarine, Idun Industri och Sonneveld. www.kaka.se