Regional After Sales Manager till vårt team i Göteborg

Regional After Sales Manager till vårt team i Göteborg

Beskrivning
Som en av fem Regionala Servicechefer på Jungheinrich Svenska AB ansvarar du för servicetekniker, kunder och avtal inom service/eftermarknad i region Väst.

Som Regional Servicechef får du ett övergripande ansvar över cirka 20 servicetekniker i regionen. Du ansvarar därmed för att säkerställer att företaget har rätt fördelning av service-resurser i samverkan med vår centrala kundtjänst. Du har som Regionala Servicechef även ett nära samarbete med våra regionala säljare för att optimera vårt samarbete med kunderna i regionen. I rollen ingår även viss försäljning/merförsäljning av eftermarknadsportföljen som innehåller serviceavtal, större reparationer, reservdelar och tillbehör.

En viktig del av arbetet är att ständigt utveckla regionen utifrån perspektiven kund, team, samarbete, process och kvalitet. Till din hjälp har du ett stort underlag av statistik och nyckeltal samt en mycket kompetent After Sales Administration-organisation och en After Sales Controller. Din utmaning är att tillsammans med organisationen och de övriga Regionala Servicecheferna göra analys, driva förändring och skapa resultat.

I rollen ligger en hel del kundkontakt och möten med organisationen, vilket gör att du har 20-30 övernattningar per år.

Din fasta arbetsplats är på vårt filialkontor i Mölndal, söder om Göteborg. Du rapporterar direkt till After Sales Director, placerad i Malmö.

Profil och erfarenhet
 • Dokumenterad ledarerfarenhet är ett krav
 • Teknisk bakgrund är starkt meriterande
 • Förhandlingsvana är starkt meriterande
 • Goda datorkunskaper och kompetens i officepaketet är ett krav
 • Erfarenhet av att leda genom Performance Management är meriterande
 • Ledning av serviceorganisation är meriterande
 • Eftergymnasial utbildning är meriterande
Personlighet
 • Du har en säljande personlighet
 • Du är självständig och är van vid att vara ute hos kunder
 • Du är självdrivande och har hög energinivå
 • Du får saker gjorda, punkt!
 • Noggrannhet, förmåga till uppföljning och återkoppling är viktiga egenskaper
 • Du är kommunikativt skicklig och får människor med dig
 • Som person har du lätt för att samarbeta och möta människor på olika positioner
 • Du pratar och skriver på svenska och engelska på en god nivå
Erbjudande
Jungheinrich erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en växande organisation med 175 anställda i Sverige och 18 000 globalt, med frihet, bra villkor och utmaningar i en framgångsrik internationell miljö. Vi har en företagskultur som värderar din initiativförmåga och som ger dig möjlighet att arbeta flexibelt och självständigt. Du får under din introduktion en gedigen produkt- och serviceutbildning för att underlätta ditt arbete. Jungheinrich erbjuder tjänstebil och andra hjälpmedel som krävs för jobbet.

Ansökan
Planen för tillträde är efter sommaren.

Ansök genom att klicka ansök nedan i annonsen, bifoga CV, personligt brev, möjligt tillträdesdatum samt löneanspråk snarast.

Sista ansökningsdag är 2019-04-21, men vi tillämpar löpande urval, vilket kan innebära att vi tillsätter tjänsten före sista ansökningsdag, så ansök snarast möjligt.

Om du har frågor om tjänsten kontakta Camilla Zielinski, After Sales Director, via +46 406904612 eller camilla.zielinski@jungheinrich.se.

Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagersystem. Den årliga tillverkningen är över 125 000 truckar. Företaget har totalt ca 18 000 anställda och en omsättning på 4 miljarder Euro. Vårt koncernspråk är engelska. Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 175 medarbetare samt en omsättning på +500 miljoner kronor.

Huvudkontoret är placerat i Malmö. Vi har filialkontor i Stockholm och Göteborg, samt försäljningskontor i Linköping, Örebro och Sundsvall. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem. www.jungheinrich.se
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (2 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Jungheinrich Svenska AB har ca 175 medarbetare och omsätter +500 miljoner kronor. Huvudkontoret finns utanför Malmö och vi har regionkontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Örebro. Våra servicetekniker utgår från sina hem och finns över hela landet - allt för att finnas nära kunderna och snabbt kunna hjälpa dem vid behov.

Moderbolaget, Jungheinrich AG, tillverkar årligen över 125 000 truckar och omsätter 4 miljarder Euro. Med över 18 000 anställda globalt finns goda nya möjligheter till karriärutveckling såväl i det egna landet som internationellt.