Chef Marknad & Affärsutveckling

Chef Marknad & Affärsutveckling

Vi söker dig som har stor passion för boendefrågor och ett genuint intresse för affärsutveckling och digitalisering!

I rollen ansvarar du för vår avdelning Marknad & Affärsutveckling som inom Mölndalsbostäder är ansvariga för områdena IT och digitalisering, dokumenthantering, arkiv och diarium, kommunikation, marknad och kundvård.

Som chef för avdelningen är det din uppgift att utveckla och rusta Mölndalsbostäders inför en digital framtid.

Mer konkret innefattar dina arbetsuppgifter administrativ affärs- och verksamhetsutveckling, IT strategi samt intern och extern digitalisering. Du ansvarar också för framtagandet av relevanta strategier och riktlinjer.

Tjänsten (100 %) är en tillsvidareanställning. Du ingår i vår ledningsgrupp och rapporterar till VD. Du har fyra medarbetare med givna ansvarsområden som du har fullt personalansvar för.

DIN PROFIL

Vi söker dig som arbetar som ledare eller chef, med erfarenhet från utvecklingsarbete inom bostadsbranschen och gärna allmännyttan. Kompetens inom IT och digitalisering är ett krav. Du har högskoleutbildning eller motsvarande inom kompetensområdet.

Ditt ledarskap är coachande och präglas av delaktighet och samarbete. Du uppmuntrar dina medarbetare att skapa resultat tillsammans. Du är en kreativ strateg som kopplar affärsidé, vision och mål till affärsutveckling. Du har en naturlig fallenhet för att kommunicera och samarbeta med alla slags människor samtidigt som du är prestigelös och gärna delar med dig av din kunskap och dina erfarenheter. Självklart delar du våra grundvärderingar, att vara modig, delaktig, tydlig och trovärdig.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder varierande och utvecklande arbetsuppgifter i en organisation med engagerade och delaktiga medarbetare, där kundfokuset är stort och beslutsvägarna korta. Just nu är vi inne i ett mycket expansivt och spännande skede, då fastighetsbranschen har klivit in i en expansiv fas där bolagen digitaliseras i allt högre takt.

Du kommer att ha din arbetsplats på Häradsgatan 1, nära Mölndals nya innerstad.

Din ansökan vill vi ha senast 30 september 2018.

Kontaktpersoner för denna rekrytering är:
  • Marie Werner, VD Tel. 0706-02 11 74
  • Ulf Bergh, facklig företrädare Unionen Tel. 031-720 84 32
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mölndalsbostäder AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som äger och förvaltar cirka 3 900 lägenheter och 140 lokaler i Mölndal. Vi är ett 80-tal medarbetare som målinriktat arbetar för att nå vår vision – att ständigt utvecklas till "En bättre värd i Mölndal" med hjälp av vår värdegrund – Modig, Tydlig, Delaktig och Trovärdig. Mölndalsbostäder är en samhällsbyggare som bidrar till att stärka kommunens utveckling. Med hög kompetens bygger, äger och förvaltar vi fastigheter som erbjuder boende för alla livets faser.