Inköpare / Purchaser till Isolda

Inköpare / Purchaser till Isolda

Inköpare med ansvar för ett dedikerat produktområde! Isolda är lyhörda för vad marknaden vill ha och söker dig som drivs av att vara steget före och som är en fena på att skapa förbättringsrutiner gällande inköp av rätt produkt, vid rätt tid och till rätt pris.

Om tjänsten
Isolda är en nordisk distributör och generalagent av starka varumärken sedan 30 år, inom bland annat IT, Print, Telecom och Hemelektronik. Produkterna säljs via ett nätverk av över 3000 återförsäljare i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Nu behöver Isoldas inköpsteam stärkas med en vass inköpare med produktansvar. I rollen ansvarar du även för effektivisering, kostnadsbesparingar, leveranssäkerheter, måluppfyllnad, avtal, kick-back etc.

Tjänsten utgår från Isoldas huvudkontor i Mölndal och du ingår i ett inköps- och logistikteam om 6 personer, som alla rapporterar till Supply Chain Manager. Isolda består totalt av ett 20 tal medarbetare, där alla bidrar till en öppen, innovativ, ungdomlig och engagerad arbetskultur.

Som Purchaser / Inköpare ansvarar för ett eget produktområde hos Isolda. Dina leverantörer finns främst utanför Norden och till stor del i Europa, USA och Kina. Du driver hela inköpsprocessen med ansvar för stora inköp, lagerflöde och lagernivåer. I din roll identifierar du och skapar relation med såväl nationella som internationella partners och leverantörer.

Rollen kräver struktur, noggrannhet och att du har sinne för detaljer, samt hög effektivitet i de dagliga processerna. För att trivas i rollen gillar du att arbeta i team, samtidigt som du tar ansvar för att driva ditt produktområde och att utveckla dina processer till mer effektiva och lönsamma inköpsrutiner.

Tjänsten bygger även på att du är en god relationsbyggare, då du som inköpare äger relationen med leverantören. Därför är det av stor vikt att du är kundorienterad och har god känsla för service, såväl internt som externt. Du har förståelse för säljarnas processer och största framgång uppnås av ett väl fungerade samspel mellan inköps- och säljavdelningen.

Vi erbjuder dig
 • En ansvarsfull tjänst som inköpare inom ett dedikerat produktområde.
 • Enkelhet - snabba beslutsprocesser, vilket ger dig chansen att vara med och påverka och ta ansvar.
 • Passion - en kultur som präglas av öppenhet, personlig service, engagemang och arbetsglädje.
 • Flexibilitet - En nyckelroll i ett bolag som erbjuder effektiva och kundorienterade lösningar.
 • En tjänst hos ett väletablerat företag, med en fortsatt intressant utveckling på marknaden.
 • Möjligheten att få arbeta hos en distributör och generalagent av starka varumärken.
OM DIG
Vi värdesätter och ser fram emot en medarbetare med stark, självgående, motor. Du motiveras av att finna nya lösningoar och har ett intresse av förbättringsarbete avseende effektivisering av inköpsprocesser. Vidare söker vi dig som är:
 • Erfaren inköpare och / eller produktchef, gärna från branschen.
 • Analytisk & strukturerad, med god ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma värdet av olika lösningar för kund.
 • Relationsorienterad & lyhörd - Förmåga att skapa goda relationer internationellt med leverantörer.
 • Driven och med stark vilja att göra smarta och hållbara inköp, samt förmåga att vara effektiv.
 • En lagspelare som trivs med att arbeta i en fri och ansvarstagande roll, med tydliga mål..
 • Intresserad av och har förståelse för teknik, modeller, tillgänglighet och prispunkter.
 • God affärsengelska i tal och skrift.
ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa, på tel: 0735-21 65 31 eller via mail: kajsa.sanden@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och intervjuer genomförs vecka 3-5. Vi ser fram emot din ansökan. Varmt välkommen!

Om isolda
Isolda grundades 1988 och med vår långa erfarenhet och djupa branschkunskap utvecklar vi sortiment och tjänsteutbud för att vara en inspirerande och innovativ partner till våra kunder, med bästa service, god lönsamhet och efterfrågade produkter. Produkterna säljs via ett nätverk av över 3000 återförsäljare i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Huvudkontoret ligger i Göteborg, med filialkontor i Oslo samt logistikcenter i Jönköping. Isolda är en del av Ambia Trading Group, noterat på Aktietorget, där även bolag som Introcom, Selector Logistik och Digital Inn ingår. I koncernen arbetar ca 150 medarbetare.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (41 dagar kvar)