Lärare i fritidshem

Lärare i fritidshem

Fritidsledare/Lärare i fritidshem till Innovitaskolan Mölndal

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på 100% som fritidsledare/Lärare i fritidshem.

Du arbetar enligt fritidshemsuppdraget och säkerställer att eleverna får en inspirerande, kreativ och utmanande fritidsvistelse med socialt samspel, goda kamratrelationer och kompetens för framtiden.

Du kommer att planera, genomföra, följa upp och utvärdera verksamheten enligt gällande styrdokument och mål . Under förmiddagen arbetar du som resurs i klass och med rastverksamheten.

Vad innefattar tjänsten:
  • Forma fritidshemmet så att det är roligt, meningsfullt, lustfyllt, utvecklande och lärande
  • Vara en del av klass som resurs under skoldagen
  • Utveckla tillsammans med lärare och pedagoger ett heldagslärande
  • Undervisning i fritidshemmet
  • Vara en del i att utveckla fritidshemmet och rastverksamheten, säkerhetsställa aktiviteter utifrån elevernas behov och intressen utifrån mål i läroplanen.
Vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där det inom Academedia finns många karriärvägar. Genom vårt utvecklingsarbete får du utmana dina kollegor och låta dig själv utmanas och växa med fokus på hög kvalitet och glädje.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100% med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Katarina Särnholm på 031-673 999 eller mailadress Katarina.sarnholm@innovitaskolan.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 juni 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.