Försäkringsrådgivare med fokus på rådgivande försäljning

Försäkringsrådgivare med fokus på rådgivande försäljning

Här kommer ett äventyr vi försäkrar dig om att du kommer tycka om!

Bryr du dig genuint om andra människor och känner att det är viktigt att göra skillnad i samhället kan du vara rätt person för oss. Rollen som försäkringsrådgivare med fokus på kunden och försäljning innebär att du får vara del av en vinnande kultur på vårt flagship-kontor i Mölndal. Göra samhällsnytta genom att försäkra våra befintliga och nya kunder rätt.

Som säljande försäkringsrådgivare...
...får du möjlighet att hjälpa människor att bli trygga i sin vardag genom att erbjuda och sälja rätt försäkringar. Du sitter med alla Ifs privata produkter som bilförsäkring till djurförsäkringar, Ditt uppdrag är att ringa ut och boka upp befintliga kunder för att sedan genomgå en försäkringsgenomgång. Genom att ställa rätt behovsfrågor skräddarsyr du och erbjuder rätt försäkringslösning för just denna kund. Parallellt hanterar du administrativa uppgifter i våra datasystem och program. För att lyckas i rollen kommer du få en gedigen introduktion och utbildning samt löpande coachning från en dedikerad mentor.

På Bergfotsgatan i Mölndal ligger Ifs flagship kontor och i fräscha nyrenoverade lokaler kommer du sitta tillsammans med Sveriges härligaste kollegor. På vår avdelning är glädje och driv två ingredienser till att vi lyckas. Vi tror att hemligheten till framgång ligger i att kunna balansera arbetsglädje på riktigt samt en hög arbetsmoral. Som rådgivare är du ständigt under utveckling!

- Se gärna filmen som visar varför du ska jobba hos oss på If
https://www.youtube.com/watch?v=N_QP3PpLG4k

Vi söker dig..
... Som är genuint nyfiken på människor och beskrivs av vänner som driven och ambitiös. Du trivs i att jobba som ett stort team och tar ansvar för din och ditt teams prestationer och utveckling. Du har ett positivt, ambitiöst och ansvarstagande förhållningssätt. Vidare bidrar du till att bygga en attraktiv och stolt kultur på arbetsplatsen – en kultur som präglas av prestationsvilja, arbetsglädje och en stark kundorientering.

För att lyckas i rollen ser vi även att du
  • Har en avslutad utbildning på gymnasienivå
  • Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska
  • Har 1-2 års erfarenhet av en serviceinriktad roll med kundkommunikation
Det är meriterande om du
  • Tidigare har arbetat med kundservice/försäljning via telefon
  • Har erfarenhet av försäkringsbranschen alternativt annan likvärdig bransch
Vi erbjuder dig
Moderna och fräscha lokaler som utstrålar att vi är ett försäkringsbolag som andas nyskapande. Pingisrum, boulebana och självfallet flertalet kaffemaskiner där du och dina kollegor möts över en rykande kopp kaffe. Bubbelvatten till den som vill hoppa koffeinet samt frukt i olika varianter. En timmes friskvårdstimme på arbetstid tillsammans med dina fantastiska kollegor. En förmånsbeskattad lunch på två av våra lunchrestauranger som många anställda beskriver som en av de största fördelarna. Ett av de högre friskvårdsbidragen, rabatterade försäkringar, privat sjukvårdsförsäkring.
Sist men absolut det viktigaste – Underbara kollegor....

Nästa steg
Vill du bli min nya kollega? Då är du varmt välkommen in med din ansökan. Då vi arbetar med löpande urval får du gärna Jag vill gärna att du bifogar både CV & Personligt Brev. Vill du kontakta mig når du mig Sandra Sörensen (Rekrytering och utbildningsansvarig) på 0709624501 eller via mejl sandra.sorensen@if.se.

Övrigt
Rollen omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll av kandidater komma att göras via internet och sociala medier.

Våra arbetstider är:

Måndag 08.30 – 17.00

Tisdag 08.00 – 17.00

Onsdag & Torsdag 10.00 – 19.00

Fredag 09.00 – 16.00

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sandra Sörensen
Telefon 0727-262603
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.if.se/privat
Sista ansökningsdag 29 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

If erbjuder försäkringar och service av allra högsta kvalitet till våra 3,6 miljoner kunder i hela Norden. Vi jobbar ständigt med att förbättra våra tjänster och att bidra till en positiv samhällsutveckling. Våra medarbetares kompetens och engagemang hör till våra absoluta styrkor och nu söker vi nya talanger till vårt kundcenter!