Deltidstjänst till Ifs Flagship-kontor i Mölndal

Deltidstjänst till Ifs Flagship-kontor i Mölndal

Tycker du att det låter spännande med försäkring och vill vara en del av Ifs förändringsresa? Är du en driven lagspelare och vill axla rollen inom rådgivande försäljning? Då är du varmt välkommen med din ansökan!


Om If
If erbjuder försäkringar och service av allra högsta kvalitet till sina 3,6 miljoner kunder i hela Norden. De jobbar ständigt med att förbättra sina tjänster och att bidra till en positiv samhällsutveckling. Deras medarbetares kompetens och engagemang hör till deras absoluta styrkor och nu söker de nya talanger till sitt kundcenter!

If Skadeförsäkring erbjuder dig en unik chans att ta klivet in som deltidsanställd på 50% ELLER 65% på deras allra största kundcenter: Customer Center Flagship Inbound. Arbetstiderna är på vardagskvällar och helger och du får önska arbetstider i 8-veckors perioder. Du erbjuds en möjlighet att få ett meriterande och meningsfullt arbete med härlig gemenskap, ambitiösa kollegor och närvarande chefer i en nyskapande miljö.

Du blir en del av ett fantastiskt team där alla arbetar för att leverera bästa möjliga lösningar till Ifs kunder. De sitter tillsammans i öppna kontorslandskap i alldeles nyrenoverade lokaler på Ifs kontor i Mölndal. I deras kreativa miljö kan du bland annat nyttja deras pingisbord, boulebana och deras superhärliga loungemöbler. Som anställd erbjuder If dig förmånliga priser till två lunchmatsalar som ligger nära kontoret. Du får även ta del av deras övriga förmåner som exempelvis rabatterade försäkringar och friskvårdsbidrag.

Om tjänsten
I rollen som kundserviceorienterad försäkringsrådgivare kommer du att vara med If på en spännande tillväxtresa! Tillsammans med härliga och engagerade kollegor sitter du i ett öppet kontorslandskap som präglas av en kreativ och inspirerande miljö. Du tar emot inkommande samtal och arbetar med rådgivande försäljning till nya och befintliga privatkunder. Kundkommunikationen är en stor del av ditt fokus där du säkerställer att kunder blir rätt försäkrad utifrån sitt behov. För att lyckas i rollen kommer du få en gedigen introduktion och utbildning samt löpande coachning från en dedikerad mentor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
  • Ta emot inkommande samtal från nya och befintliga kunder
  • Genomföra behovsanalyser och ta reda på hur kunden är försäkrad
  • Arbeta med rådgivande försäljning med fokus på kundens behov
  • Säkerställa att kunden har det försäkringsskydd kunden behöver för att känna sig trygg
Som försäkringsrådgivare hjälper du dina medmänniskor till en tryggare framtid - se gärna filmen som visar varför du ska jobba hos If:

https://www.youtube.com/watch?v=N_QP3PpLG4k

Om dig
Vi tror att du är en person som har ett genuint intresse för människor och agerar lyhört för att skräddarsy de bästa lösningarna för varje kund. Du är driftig, ihärdig, lösningsorienterad och tar ansvar för såväl dina och teamets prestationer och utveckling. Som en utpräglad lagspelare har du ett positivt, ambitiöst och ansvarstagande förhållningssätt. Vidare bidrar du till att bygga en attraktiv och stolt kultur på arbetsplatsen - en kultur som präglas av prestationsvilja, arbetsglädje och en stark kundorientering.

För att lyckas i rollen ser vi även att du:
  • Har en avslutad utbildning på gymnasienivå
  • Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska
  • Har 1 års erfarenhet av en serviceinriktad roll med kundkommunikation
Det är meriterande om du:
  • Tidigare har arbetat med kundservice via telefon
  • Har erfarenhet av försäkringsbranschen alternativt annan likvärdig bransch
Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas den 7 April 2019. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Anställningen inleds med en 6 veckor lång lärarledd utbildning under vardagar mellan klockan 16.00-21.00 varvid vi ser att du har möjlighet att starta din anställning den 20 februari 2019.

Rollen omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll som utförs av If innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll av kandidater komma att göras via internet och sociala medier.

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Johanna Johnsson på 073-6847554.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
If Skadeförsäkringar, Kundtjänstmedarbetare, Kundtjänst, Försäkringsrådgivare, Adecco
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 apr (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.