Säljande försäkringsrådgivare

Säljande försäkringsrådgivare

Är du en säljare som vill hjälpa människor att teckna rätt försäkring när de är i en förändring i sitt liv? Då är du välkommen att söka till oss!

If erbjuder försäkringar och service av allra högsta kvalitet till våra 3,6 miljoner kunder i hela Norden. Vi är en modern och mångsidig arbetsplats som erbjuder ett stort utbud av tjänster och karriärmöjligheter. Våra medarbetares kompetens och engagemang hör till våra absoluta styrkor och nu söker vi nya talanger till vår säljavdelning CC Outbound.

Om rollen
Du får möjlighet att hjälpa människor att bli trygga i sin vardag genom att erbjuda och sälja försäkringar. Du kommer att arbeta med privatkunder och hantera samtliga försäkringar som vi erbjuder, som exempelvis hem – bil- och djurförsäkring. Din uppgift är att ringa ut till våra kunder och boka ett samtal för att genomföra en försäkringsgenomgång. Genom rätt behovsfrågor och analys skräddarsyr du och erbjuder försäkringslösningar som är anpassade efter varje kund. Du kommer även hantera administrativa uppgifter parallellt i våra interna system och program. För att lyckas i rollen kommer du få en gedigen startutbildning på 4 veckor där du blir certifierad försäkringsrådgivare. I denna tjänst på vårt flagshipkontor erbjuder vi dig både karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Om teamet
På vår avdelning, Customer Center Outbound är glädje och driv två anledningar till vår framgång. Vi tror att hemligheten till framgång ligger i att kunna balansera arbetsglädje på riktigt samt en hög arbetsmoral.

Vem är du?
Vi söker dig som är genuint nyfiken på människor och beskrivs av vänner som driven och ambitiös. Du trivs i att jobba som ett stort team och tar ansvar för din och ditt teams prestationer och utveckling. Du har ett positivt, ambitiöst och ansvarstagande förhållningssätt med hjärtat på rätt ställe. Vidare bidrar du till att bygga en attraktiv och stolt kultur på arbetsplatsen – en kultur som präglas av prestationsvilja, arbetsglädje och en stark kundorientering.

Du har också:
  • God kommunikativ förmåga. Du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.
  • En god datorkunskap och känner dig trygg med datorn som ditt främsta verktyg.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat med kundservice/försäljning via telefon men inget krav då vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper.

Mer information och rekryteringsprocessen

Omfattning: Heltid med fast lön.

Arbetstider: Mån- Fredag dagtid

Ansökan: Vänligen bifoga ett CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 30 november. Urval och intervjuer sker löpande under. Observera att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

Rollen omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll av kandidater komma att göras via internet och sociala medier.

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta mig Isabelle Marcos på mejlen: Isabelle.marcos@if.se (rekryteringsansvarig på CC Outbound) .

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.if.se/privat
Sista ansökningsdag 30 nov 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren