Försäkringsrådgivare Kväll - och helg Mölndal

Försäkringsrådgivare Kväll - och helg Mölndal

Spännande kväll - och helg-tjänst på If Skadeförsäkring
Lockar en tjänst där du kan vara med och påverka dina arbetstider och dagar? Vill du bli en del av ett ambitiöst och glatt gäng – då kanske du är vår nya kollega?

If befinner sig i en spännande tillväxtfas och i hjärtat av Mölndal hittar du vårat flagship kontor och kundcenter, Customer Center Flagship Inbound. I moderna lokaler som utstrålar att vi är ett modernt försäkringsbolag som andas nyskapande erbjuder vi dig en unik möjlighet att ta steget in i Nordens största försäkringsbolag och söka en tjänst med spännande arbetsuppgifter. Vi söker dig som vill ha en utvecklande roll kvällar och helger där du kan påverka vilka dagar du arbetar samtidigt som vi erbjuder en generös OB, vilket innebär att din lönecheck inte behöver påverkas negativt.

På en plats där arbetskulturen är öppen, inkluderande, ärlig och förtroendefull med tydliga förväntningar på att alla tar ansvar och initiativ är även glädje, sammanhållning, kollegor och spännande arbetsuppgifter det som gör att våra medarbetare trivs. Nu söker vi dig som vill bli en del av ett ambitiöst och glatt gäng!

If erbjuder försäkringar och service av allra högsta kvalitet till våra 3,6 miljoner kunder i hela Norden. Vi är en modern och mångsidig arbetsplats som erbjuder ett stort utbud av tjänster och karriärmöjligheter. Våra arbetsuppgifter och roller kräver rätt person för jobbet medan utbildningsbakgrund och erfarenhet kan variera. Våra medarbetares kompetens och engagemang hör till våra absoluta styrkor och nu söker vi nya talanger till vårt kundcenter!

Se gärna filmen som visar varför du ska jobba hos oss på If à Jobba som försäkringsrådgivare

I din roll som försäkringsrådgivare....
....får du möjlighet att hjälpa människor att bli trygga i sin vardag och vara en del av en spännande tillväxtresa på If. Du kommer att arbeta med privatkunder och hantera samtliga försäkringar som vi erbjuder, som exempelvis hem – bil- och personförsäkring. Din uppgift är att besvara inkommande samtal, från nya såväl som befintliga kunder och arbeta med försäljning av försäkringar utifrån kundens behov. Du kommer även hantera administrativa uppgifter parallellt i våra interna system och program. Kundkommunikationen är en stor del av ditt fokus där du säkerställer att kunder blir rätt försäkrade utifrån sitt behov. För att lyckas i rollen kommer du få en gedigen introduktion och utbildning samt löpande coachning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Ta emot inkommande samtal från nya och befintliga kunder
  • Genomföra behovsanalyser och ta reda på hur kunden är försäkrad
  • Arbeta med försäljning med fokus på kundens behov
  • Säkerställa att kunden har rätt försäkringsskydd
Vi söker dig....
....som har ett genuint intresse för människor och agerar lyhört för att skräddarsy de bästa lösningarna för varje kund. Som person är du driftig och tar ansvar för dina såväl som ditt teams prestationer och utveckling. Vi tror att du är en utpräglad lagspelare med ett positivt, ambitiöst och ansvarstagande förhållningssätt. Vidare bidrar du till att bygga en attraktiv och stolt kultur på arbetsplatsen – en kultur som präglas av prestationsvilja, arbetsglädje och en stark kundorientering.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en avslutad utbildning på gymnasienivå, du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska samt har erfarenhet av en serviceinriktad roll med kundkommunikation och av att arbeta med försäljning. Det är meriterande om du har arbetat med kundservice och försäljning via telefon men inget krav. Din personlighet är betydligt viktigare då vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som vill arbeta 50 % - 65 % på kvällar och helger. Väljer du att arbeta 50 % avser det 4 dagar i veckan och väljer du att arbeta 65 % avser det 5 dagar i veckan. Möjlighet finns att vara med och påverka dina arbetstider och dagar. Våra arbetstider är vardagar 16:00 – 21:00 samt lördagar 09:00 – 18:00 och söndagar 10:00 – 18:00.

Startdatum på tjänsten är 3 februari och 30 mars då vi inleder med en introduktionsutbildning.

Övrigt
Rollen omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll av kandidater komma att göras via internet och sociala medier.

För att ansöka till tjänsten vill vi att du bifogar ett CV och personligt brev senast 27 januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande. Observera att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Viktor Sandahl på 031 345 65 89 eller Linnea Alte på 010 603 71 25, teamledare CC Flagship Inbound.

Vi ser fram emot din ansökan
Mer info
Kontaktperson Viktor Sandahl
Telefon 031 345 65 89
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://weselect.se/
Sista ansökningsdag 27 jan 2020 (1 dag kvar)