Parts & Accessories Manager till Hedin Mobility Group, Göteborg

Parts & Accessories Manager till Hedin Mobility Group, Göteborg

Ett dotterbolag till Hedin Bil har nu fått ytterligare en agentur för en ny bilmodell i Europa. Det innebär att man bygger upp en ny verksamhet från grunden. Rollen som Parts & Accessories Manager är därmed ny och här har man affärsansvaret för hela bildels- och tillbehörsaffären (exkl. service). Du kommer att jobba nära kollegor i hela koncernen för att bygga upp och säkerställa sortiment, order, inköp, prissättning, lagerhållning (3PL) och distribution mm. Det blir ditt ansvar att skapa en reservdels- och tillbehörsverksamhet i världsklass! Om detta låter som ditt drömjobb vill vi gärna att du hör av dig!

Vi ser helst att du har minst gymnasieutbildning och erfarenhet av att förhandla på en internationell/europeisk/nordisk marknad. Du har även tidigare erfarenhet av sortimentsuppbyggnad och är troligen van att jobba genom återförsäljare i andra länder. Du har god kunskap kring beställningsrutiner, flödeshantering, lagerhållning och distribution, gärna genom 3PL lösning. Du har även erfarenhet av ledarskap och rekrytering då du kommer att vara delaktig i att hitta rätt resurser för att bygga upp verksamheten.

Vi tror att du tidigare jobbat inom fordon/tillbehör/eftermarknad av bil, båt, tunga fordon, truckar, MC eller liknande produkter. Har du dessutom en god teknisk förståelse och ett stort bilintresse är det perfekt!

Resor ingår i rollen och beräknas till ca 30 dgr per år främst inom Europa. Utvecklingsmöjligheterna är mycket stora inom koncernen om man vill ta ett större ansvar på sikt.

Att jobba på Hedin Mobility Group är att vara del av en spännande tillväxtresa hos en arbetsgivare som är bra på att ta tillvara drivna och engagerade medarbetare. Varje individuell kompetens är en tillgång och tillsammans skapar dessa personer starka och innovativa team. Dina kvaliteter och styrkor tar plats och bli användbara för hela företaget.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 10 juli på www.maquire.se. Vänta inte med att höra av dig då vi följer upp efter hand. Vid frågor kontakta Daniel Ågren på 073-519 40 50 eller daniel.agren@maquire.se
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Maquire Sverige AB
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group bedriver handels- och verkstadsrörelse inom motorbranschen och tillhandahåller både nya och begagnade person-, transport- och lastbilar. Koncernen saluför 35 bilmärken och finns idag representerade på över 200 anläggningar i sju länder i Europa.

Läs mer på https://www.hedinbil.se/om-hedin-bil/om-oss