Verkmästare

Verkmästare

Om rollen

Vi söker nu en Verkmästare för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. I arbetsrollen ingår att vägleda kunder i tekniska frågor och stötta Plåtslagarna i deras daglig planering. Du arbetar aktivt med kundnöjdhet vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade.

Din profil

Du har en fordonsteknisk utbildning och minst fem års erfarenhet av karrosseriarbete. Du har erfarenhet av arbete med kalkyleringssystem. Meriterande är om du arbetat med Cabas och Cabplan. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Du har god datavana och lätt för att sätta dig in i nya tekniska system samt har lätt för att kommunicera och trivs med att möta nya människor varje dag.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer. Är du dessutom en glad och social person som har en stark drivkraft och ett stort engagemang för ditt arbete så kommer du att passa in hos oss.

Våra ledord är Kvalitet, Tillgänglighet och Engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att Du - genom ditt engagemang och din tillgänglighet - kan göra skillnad för hur kunden upplever sin kontakt med Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.

Din personlighet kommer att värderas högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.