Utbildare inom IT och digitala tjänster

Utbildare inom IT och digitala tjänster

Hedin IT expanderar sin IT-verksamhet och söker nu drivna medarbetare som skall jobba med utbildning och testning av affärssystem och egenutvecklade digitala tjänster inom Hedin koncernen.

Primärt innefattar tjänsten utbildning inom vårt nya affärssystem. Systemet kommer att implementeras i koncernen under 2019.

Inom implementationsfasen i projektet kommer ni att vara nyckelpersonerna som utbildar våra medarbetare i det nya systemet och de nya processer som införs. En del av arbetet är att anpassa utbildningsmaterial och anpassa detta till verksamheten. Vi kommer att lansera systemet under 2019 och löpande framöver. Långsiktigt kommer du bli en person med unik spetskompetens inom verksamheten.

Denna roll kräver utbildningar som kommer utföras i England på engelska i ca 2 veckor. Rollen kräver också resor initialt i Sverige och Norge.

Som en del av din roll så kommer du även att vara med och testa egenutvecklade digitala tjänster. Du kommer att vara med och utforma testerna samt genomföra dessa.

Din profil

Du har ett genuint intresse för digital teknik, IT samt att utbilda och inspirera andra människor med möjligheterna med ny teknik.

Flytande svenska och engelska både i tal och skrift
Mycket meriterande om du även behärskar norska
Du har erfarenhet av IT-branschen och IT system
Du har en god känsla för pedagogik och utbildning

Vi tror att du idag arbetar med människor med någon form av tillämpning av IT eller inom utbildning i en medelstor eller större organisation.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag i ett bolag där IT växer med verksamheten. Vi värnar om kompetensen hos våra medarbetare och eftersträvar mångfald. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde snarast. Kollektivavtal finns.

Välkommen!

Om du känner att detta är tjänsten för dig så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Data & IT, Utbildning, IT-Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Hedin Bil AB
Sista ansökningsdag 17 maj 2019 (27 dagar kvar)