Servicesäljare

Servicesäljare

Om rollen

Vi växer och behöver ytterligare en duktig Servicesäljare till vår bilverkstad där den centrala uppgiften innebär att arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparationer samt planera flödena i verkstaden. Du kommer arbeta med välkända varumärken vilket förpliktigar service och kvalitet av högsta klass.

Din profil

Vi söker dig som tycker om att jobba i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter och som är lösnigsorienterad och ser möjligheter istället för hinder. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, det är meriterande om du jobbat i liknande roller tidigare och har ett bilintresse men det är inget krav.

Det viktigaste är din personlighet och vilja att lära, du blir ett av våra ansikten utåt. Ett krav är att du behärskar flytande svenska i såväl tal som skrift samt innehar B-körkort.

Vi strävar efter en jämnare könsfördelning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, som vill ligga i framkant i branchen och utmana gamla invanda mönster med nya arbetsätt där du får vara en del i den utvecklingen framåt. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Svensson
Telefon 0317900461
Område Mölndal
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.