Servicemarknadschef BYD

Servicemarknadschef BYD

Aftersales Manager / Servicemarknadschef Hedin Electric Mobility

Hedin Electric Mobility startar upp som distributör i Sverige för varumärket BYD personbilar.

Med mer än 27 års erfarenhet av batteriforskning och -utveckling är BYD globalt känt för sin banbrytande teknologi och världsledande innovationer inom eMobility-lösningar för alla typer av transporter, inklusive elbussar, lastbilar, skåpbilar och personbilar. Sådan innovation inom grön teknik har varit grundläggande för att BYD ska bli en av världens ledande tillverkare av New Energy Vehicles och avgörande för framgången för dess personbilsverksamhet. BYD är den enda NEV-tillverkaren som har utvecklat sina egna system för drivlinor, kraftbatterier, bilhalvledare, drivmotorer och motorstyrningssystem.

I vårt helt nystartade bolag, Hedin Electric Mobility, där vi har sikte på att lansera BYD som ett helt nytt varumärke inom Hedin Bil och på den svenska marknaden, söker vi nu efter en driftig och kreativ själ som kan se till att vår lansering och varumärkesrelease blir lyckosam.

Är du vår nya Aftersales Manager som är redo att hoppa på vår spännande tillväxtresa?

Dina arbetsuppgifter

Du kommer starta upp och lägga grunden för servicemarknaden i vårt helt nystartade bolag, Hedin Electric Mobility, där vi har sikte på att lansera BYD som ett helt nytt varumärke inom Hedin Bil. Du kommer att arbeta i ett mindre bolag med stark tillväxt.

I rollen kommer du på ett nytänkande och kreativt sätt säkerhetsställa en stark marknadsposition för servicemarknaden för Hedin Electric Mobility. Du kommer bland annat att ansvara för optimering av kapacitet och arbetsflöden, ökad omsättning och kostnadskontroll. Vidare kommer du att arbeta med analys av utvecklingsmöjligheter för processer med fokus på effektivisering och säkerhetsställande av att våra system och arbetssätt håller hög kvalitet och är lönsamma. Du kommer vara i framkant vad gäller digitala system och digital utveckling.

Placering är på Hedin Electric Mobilitys huvudkontor i Mölndal I rollen rapporterar du till VD.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Aftersales Manager BYD är du resultatdriven och entusiastisk. Du förväntas få saker att hända och har styrkan att gå utanför boxen. Du är driven har förmågan att identifiera förbättringsområden och ha handlingskraft i genomförandet. Du har en förmåga att bidra till nöjda kunder och kan kontinuerligt utmana och förbättra arbetssätt. Du kan ta ett övergripande ansvar och leda och kvalitetssäkra servicemarknaden. Slutligen trivs du i en roll där du ansvarar för resurser och kompetensutveckling på lång sikt.

Vi behöver dig som är...
  • affärsmässig
  • drivande i förändringsarbete
  • lösningsorienterad och få saker att hända
  • motiveras av utmaningar
  • stimulerad av en roll som ger möjlighet till utveckling och ansvar
  • vill vara med från början och påverka och sätta ramverk och processer
I rollen ser vi att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vad erbjuder vi dig?

Rollen innebär en fantastisk möjlighet för dig som vill vara en del av ett framgångsrikt bolag med kraftig expansion och med mycket eget ansvar. I rollen ingår du i ledningsgruppen, får ta del av fina förmåner och ett generöst friskvårdsutbud. Tjänsten är på heltid med en provanställning på 6 månader.

Hantering av ansökningar

Låter detta spännande och som nästa steg för dig? Då ska du ansöka redan idag!

Vi behandlar ansökningar löpande och vår ambition är att tillsätta rollen så snart som möjligt.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.