Säljassistent

Säljassistent

Om rollen

Vill du ha ett arbete där ingen dag är den andra lik, där du får ge det lilla extra genom att ge hög service till kunder och kollegor? Vi söker en duktig och serviceinriktad medarbetare med ansvar för att bilhallens kunder, både via samtal och besök, alltid känner sig välkomna och får exceptionell service.

I ansvaret ingår också att dagligen avlasta och frigöra administrativ tid för chefer och övriga anställda men även flera olika uppgifter som t ex avsyning av ankomna nya bilar, och att ge support till säljarna med tex provkörningar.

En viktig del i arbetet är att vara flexibel, kunna prioritera och driva sig själv i många olika arbetsuppgifter.

Din profil

Du har tidigare arbetat i reception, växel eller annat serviceinriktat arbete. Du ska ha vana att arbeta samtidigt med olika uppgifter. Du är därför lättlärd med bra initiativförmåga och bra på att skapa effektivt samarbete med dina kollegor.

Du är social, och kundfokuserad. Vi förutsätter goda datorkunskaper framför allt i Office-paketet. Du har B-körkort.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter enligt rollbeskrivning. Men främst redo att "hugga i där det behövs".

Andra egenskaper som vi uppskattar är att du värdesätter god stämning på arbetsplatsen och förstår din egen roll i teamet, samt klarar av ett tidvis högt arbetstempo.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Hos oss får du jobba i en positiv och stimulerande miljö där det alltid händer saker.

Som spindeln i nätet blir du en viktig del i teamet på anläggningen i Eklanda.

Tjänsten avser ett vikariat om 9 månader.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.