Sälj & support Online - Göteborg

Sälj & support Online - Göteborg

Sales Advisor

Inledning

Sveriges största bilvaruhus på nätet, www.carplus.se söker nu nästa nya stjärna. Genom www.carplus.se erbjuder vi hundratals modeller från olika märken. Via telefon, chatt och e-mail stöttar vi och vägleder våra kunder till deras nya bil, men även befintliga kunder som har funderingar och behöver vår support. Vi söker nu en Sales Advisor till vårt team med placering i Göteborg. Tjänsten är på heltid.

B-körkort fordras.

Om rollen

Vi söker dig som brinner för att ge utmärkt service! Som Sales Advisor hos oss hjälper du på ett engagerat sätt våra besökare att hitta sin nästa bil. Du guidar dem i valet på ca 20 olika bilmärken samt våra paketerade tjänster vi erbjuder (se mer på www.carplus.se). Genom en gedigen behovsanalys och nyfiken approach tar du hand om besökaren och våra kunder i alla våra kanaler; chatt, e-mail och telefon. Utöver att ge våra besökare service i världsklass är du också en lagspelare som stöttar med administrativa uppgifter inom bolaget.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Guida nya och befintliga kunder genom Carplus erbjudanden och tjänster, detta genom våra kanaler: chatt, telefon och mejl.
  • Arbeta med försäljning och kundservice med befintliga och nya kunder.
  • Samla in leads och följa upp.
  • Säkerställa högsta kundnöjdhet och återkoppling genom telefon, mejl samt chatt.
  • Stötta med administrativa uppgifter och vara spindel i nätet och tydliggöra eventuella oklarheter.
  • Säkerställa god kontakt med återförsäljare.
  • Säkerställa att kundresan flyter på genom att exempelvis fånga upp problem och informera ansvariga.
Profil

För att trivas i rollen som Sales Advisor behöver du vara social, service-minded och kvalitetsmedveten. Du som är rätt för denna tjänst är troligen en strukturerad "doer" som är flexibel och positiv till förändringar, du kan hålla flera trådar i gång samtidigt. Vi förutsätter att du har en god datorvana. Vi tror också att du är en utpräglad lagspelare, du är prestigelös och hjälper till där det behövs. Vi arbetar i ett växande företag med högt tempo och vi tror du trivs i detta och har förmågan att skifta fokus och vid behov ställa om.

Vi söker dig som

Har tidigare erfarenhet av försäljning/kundtjänst/support/service

Har en hög socialkompetens och fallenhet för service, du gillar att hjälpa människor helt enkelt.

Är strukturerad och noggrann. Du är duktig på att formulera dig i tal och skrift.

Meriterande om du

Har en eftergymnasial utbildning inom försäljning, service management eller motsvarande. Flerspråkig flytande i tal och skrift, exempelvis, engelska, tyska, danska, norska etc. Har ett brinnande intresse för bilar och fordonsbranschen i sin helhet och dess förändringar.

Vi erbjuder

Placeringsort är på Carplus huvudkontor i Mölndal som är en del av Hedin Group AB. Anställning på heltid i ett spännande arbete i ett växande och dynamiskt företag inom bilbranschen. Du får arbeta med och erbjuda våra kunder hela ca 20 olika bilmärken. Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär i en företagskultur med starkt affärs- och kundfokus. Du genomgår en utbildning för att känna dig trygg i våra produkter.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och anställning kan ske per omgående. Skicka därför din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Qendrim Krasniqi.
Mer info
Kontaktperson Qendrim Krasniqi
Telefon 042-16 63 48
Email Mejla Qendrim Krasniqi
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Säljsupport, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.