Reservdelsman/kvinna till Porsche Skadecenter Göteborg

Reservdelsman/kvinna till Porsche Skadecenter Göteborg

Om rollen

Porsche Skadecenter söker en reservdelsman/kvinna som skall stärka vårt team ytterligare. Som reservdelsman/kvinna hos oss kommer du att arbeta mot såväl butik som verkstad. Detta innebär att du kommer sköta försäljning, beställning och plockning av reservdelar och tillbehör. Du ansvarar för ordermottagning, lagerhantering, budbilskörning och inventering vid behov. Tjänsten innebär mycket kontakt med verkstaden, leverantörer och kunder. Du arbetar med stort fokus på service, och i ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalité och arbeta effektivt med kommunikation.
I rollen kommer du arbeta med Porsche, Jaguar och Landrover.

Din profil


Du har kunskap och intresse av bildelar. Vi tror att du har fordonsteknisk utbildning och tidigare har arbetat med servicearbete. Ett krav är vana av att arbeta med telefon och dator som redskap, gärna med erfarenhet av affärssystemet Cabas.
Meriterande är även erfarenhet från Volkswagens reservdelsprogram.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är stresstålig, noggrann och besitter hög social kompetens. Du kan prioritera och har ett gott ordningssinne och strävar efter att ge så bra service som möjlighet. B-körkort är ett krav och truckkort är meriterande. Utöver så skall du behärska det svenska språket både i tal och skrift och gärna även engelska då en del kataloger endast finns i det engelska språket.Vi erbjuder


Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning.Välkommen med din ansökan!


Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Hedin Bil AB
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.