Reservdelskoordinator

Reservdelskoordinator

Hedin Bil inrättar en ny central tjänst på vårt huvudkontor i Mölndal för att koordinera och optimera reservdelslogistiken i våra 99 anläggningar. Vi befinner oss i ett skede där vi förväntas ta nästa steg i den digitala utvecklingen och optimera flödet av reservdelar på mest kostnadseffektiva sätt.

Om jobbet

Befattningen är viktig nyckelroll för att ta nästa steg till en effektiv och centralt styrd reservdelshantering och där anläggningar samarbetar över gränserna. Din uppgift blir att centralt samordna reservdelsbeställningar/inköp som sker på våra anläggningar runt om i Sverige, samt löpande övervaka och kontrollera lagersaldo, in- och utleveranser samt ålderspårning och inkurans.

Rollen innebär också att optimera överköp och interna affärstransaktioner av reservdelar mellan avdelningar för att säkerställa att kostnadseffektiva lagernivåer upprätthålls. Rollen skulle kunna innebära att införa system för att övervaka reservdelar, men kan också att se över interna processer och arbetsmetoder. Du kommer att ha mycket intern kontakt med kollegorna på våra reservdelsavdelningar, samt ha extern kontakt med leverantörer.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av lager- och logistikarbete. Ett krav är att du har arbetat med bilreservdelar inom bilindustrin förut. Du trivs i ett arbete som kräver mycket struktur och där du kan dra nytta av din organisationsförmåga. Du har en fallenhet för att lära dig olika typer av system och kan hantera Office-paketet. Som person är du duktig på att kommunicera på ett effektivt och tydligt sätt. Du är van vid att arbeta självständigt och är en initiativtagare. Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö och har en fallenhet för problemlösning.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.