Projektledare NAV

Projektledare NAV

Om rollen

Hedin koncernen befinner sig i en expansiv fas och rekryterar flera centrala tjänster för att möta marknadens behov.

Hedin IT är koncernens IT partner och ansvarar för IT support, drift och utveckling av bolagens IT miljöer och digitala tjänster.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en erfaren projektledare med kunskap och erfarenhet att driva projekt med NAV som plattform. I rollen kommer du ansvara för behovsanalys, kravställning, lösningsförslag, budget, tidsplan och genomförande av projektet.

Du kommer att vara tekniskt ansvarig för ett antal NAV projekt inom Hedin koncernen och arbeta tillsammans med ett antal utvecklingsteam.

Inom Hedin gruppens bolag finns ett antal NAV installationer som du kommer att ansvara för och att rätt saker prioriteras och utvecklas.

Du är också med och bygger upp och säkerställer kompetensen i teamet. Detta genom att bl.a. delta i rekryteringsarbetet av nya medarbetare samt utse lämpliga mentorer till såväl befintlig som nyanställd personal.

Din profil

Du har en eftergymnasial utbildning inom teknik/IT och du har flera års yrkeserfarenhet av att leda systemutvecklingsprojekt med focus på NAV. Du har framgångsrikt haft ett helhetsansvar för ett antal utvecklingsprojekt och du har en bredd och ett djup i ditt tekniska kunnande.

Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt leda, upphandla och slutföra teknikberoende projekt där du har haft en roll och leverera konkreta resultat.

Du är analytisk, strukturerad och din kommunikationsförmåga gör att du kan samarbeta med människor med en mängd olika färdigheter och olika bakgrunder. Vi ser även att du är flytande i engelska i både tal och skrift.

Din kompetens och dina egenskaper

För tjänsten krävs att du har:
  • Minst 3 års erfarenhet som projektledare av NAV projekt
  • Projektlett systemutvecklare inom NAV
  • Erfarenhet av att driva projekt enligt agil utvecklingsmetodik, t.ex. Scrum
  • God förmåga att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • God förmåga att organisera ditt och andras arbete
  • Relevant eftergymnasial utbildning
Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag där du har stora möjligheter att påverka hur Hedin bil ska utveckla sina digitala tjänster. Du kommer att få arbeta med ett antal nya och spännande projekt i en organisation med korta beslutsvägar.

Välkommen med din ansökan!

Vi vill absolut inte bli kontaktade av rekryterare eller konsultbolag med anledning av att vi rekryterar
Mer info
Kontaktperson Gabriel Holmelind
Telefon 0733-24 31 79
Område Mölndal
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.