Projektledare IT

Projektledare IT

Hedin IT expanderar nu sin IT verksamhet och söker en projektledare som är drivande och engagerad. Hedin koncernen befinner sig i en expansiv fas och rekryterar flera centrala tjänster för att möta marknadens behov.. Hedin IT är koncernens IT partner och ansvarar för IT support, drift och utveckling av bolagens IT miljöer och digitala tjänster.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara tekniskt ansvarig för ett antal utvecklings- och webbprojekt inom Hedin koncernen och arbeta tillsammans med ett antal utvecklingsteam.

Din profil
Du är en drivande person som har lätt att ta ansvar för och leda en grupp. Du gillar utmaningar och är inte rädd för att pröva nya metoder. Vi tror också att:
  • Du har en akademisk examen
  • Du trivs med ordning och reda
  • Du har erfarenhet inom utveckling
  • Du gillar nybyggaranda och ett högt tempo
  • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Du har jobbat inom IT-branschen och drivit projekt tidigare
Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag där du har stora möjligheter att påverka hur Hedin Group ska utveckla sina digitala tjänster. Du kommer att få arbeta med ett antal nya och spännande projekt i en familjedriven koncern med korta beslutsvägar. Våra största affärsområden är inom bilförsäljning, verkstad och försäljning av delar och hjul. Vi är ca 3 000 anställda och har en omsättning på ca 22,3 miljarder i 5 länder - en försäljning på nästan 80 000 fordon om året.

Välkommen!

Om du känner att detta är tjänsten för dig så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Hedin Bil AB
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.