Platschef till Hedin Bil US Center

Platschef till Hedin Bil US Center

Vill Du bli vår nästa platschef?

Hedin Bil söker nu en Platschef till anläggning US Center i Mölndal (Åbro) för att driva bilförsäljning, verkstad och reservdelsförsäljning framåt. På anläggningen arbetar man med amerikanska och italienska bilvarumärken såsom Alfa Romero, Jeep, Cadillac, Chevrolet Camaro och Corvette.

Om rollen

Som platschef bedriver du ett aktivt arbete av verksamheten. Rollen innefattas av ett ansvar i att det ekonomiska resultatet för både bil- och reservdelsförsäljning samt verkstad uppfylls. Du har fullt personalansvar för samtliga medarbetare på anläggningen, där du motiverar och leder personalen till ett effektivt team. Därtill ingår det att resursplanera, rekrytera vid behov och följa upp mål och prestationer. Vidare säkerställer du att lagar och regler gällande arbetsmiljö följs samt att övriga riktlinjer och policys efterlevs. Rollen innebär mycket kontakt med både kunder, leverantörer och övrig personal. Du rapporterar direkt till företagschefen.

Din profil

För att passa in i rollen skall du vara motiverad av utmaningar, ha en god strukturell förmåga och stimuleras av en roll där du får möjlighet att påverka, utveckla och ta ansvar. Du har tidigare erfarenhet från bilbranschen och vet vad som krävs för att driva verksamheten mot uppsatta mål. Vidare är du en naturlig ledare som inspirerar dina anställda och får dem att utvecklas. Du som söker har ett affärsmässigt tänk med stora ambitioner för att vara med och utveckla verksamheten mot ökad försäljning och lönsamhet. Slutligen har du ett brinnande intresse för bilar, i synnerhet italienare och amerikanare.

Vi erbjuder

En spännande roll i ett utvecklande företag med stark vilja och framtidstro. För rätt individ, med rätt inställning till tillväxt och expansion finns goda möjligheter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.