Plåtslagare

Plåtslagare

Är Du en händig och trygg lagspelare med erfarenhet kring skadereparation på fordon? Vi på Hedin Bil arbetar ständigt för att utvecklas inom fordonsbranschen och som en del av vår tillväxt söker vi nu en duktig medarbetare som vill vara med på resan.

Om rollen

Vi söker nu efter en bilplåtslagare/skadereparatör för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda plåtskador och reparation av kaross, plåtarbeten, riktbänk-arbeten, olika reparationsarbeten men också diverse glasarbeten. På vår avdelning arbetar vi med flertalet olika bilmärken, bland annat med Mercedes-Benz, Nissan och Kia.

Din profil

Vi söker Dig som i grunden har en fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri på minst gymnasienivå, samt något års erfarenhet av yrket.Som person ser vi att du är praktisk, noggrann och ansvarstagande. Vidare är du framåt och social och har inga problem med att bemöta såväl kunder som annan personal.

Du trivs både med att både jobba självständigt samt i grupp, där du både kan motivera och samarbeta med dina kollegor. För oss är det viktigt med rätt inställning och nyfikenhet. Då bilarnas utrustning blivit mer avancerad ser vi modernt tekniskt kunnande som meriterande, men också om du har kunskaper i skadekalkylering.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Är du redo för att bli en del av oss? Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag med goda förutsättningar. Tjänsten innefattas av en sysselsättningsgrad på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Almedin Gigic
Email Mejla Almedin Gigic
Område Mölndal
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.