Part Support Reservdelar BYD

Part Support Reservdelar BYD

Hedin Electric Mobility startade 2022 upp sin verksamhet som distributör för BYD i Sverige. BYD (Build Your Dream) är världens ledande tillverkare av elfordon. Med mer än 27 års erfarenhet av batteriforskning och batteriutveckling är BYD globalt känt för sin banbrytande teknologi och världsledande innovationer inom e-mobilitetslösningar för alla typer av transporter, inklusive elbussar, lastbilar, skåpbilar och personbilar. Hedin Electric Mobility är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

I vårt helt nystartade bolag, Hedin Electric Mobility, där vi har sikte på att lansera BYD som ett helt nytt varumärke inom Hedin Bil och på den svenska marknaden, söker vi nu efter en driftig och kreativ själ som kan se till att vår lansering och varumärkesrelease blir lyckosam.

Är du vår nya Part Support Reservdelar som är redo att hoppa på en spännande tillväxtresa?

Om rollen

I rollen som Part Support Reservdelar arbetar du på ett nystartat och snabbväxande bolag som revolutionerar bilbranschen. Ditt uppdrag innebär ett ansvar för att säkerställa att våra återförsäljae har tillgång till de rätta reservdelarna, tillbehören och supporten.

Då vi kommer att introducera varumärket BYD Sverige i Oktober kommer du att vara med från resans start.

Placering är på Hedin Electric Mobilitys huvudkontor i Mölndal.

Din profil

För att lyckas i rollen som Part Support Reservdelar har du flerårig erfarenhet av reservdels- och lagerverksamhet. Du är en stjärna på logistik och förstår vikten av ordning och reda. Du är proaktiv i ditt arbete och gillar en varierande och föränderlig vardag. Du är duktig på att erbjuda återförsäljare den bästa servicenivån. Du är driven och har förmåga att identifiera förbättringsområden, samt handlingskraftig på genomförandet.

Stor vikt läggs vid din personlighet, och det är viktigt att du är intresserad av att arbeta med utveckling. Du drivs av att entusiasmera andra och skapa en bra teamkänsla. Vidare har du goda datorkunskaper. I rollen ser vi att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vad erbjuder vi dig?

Rollen innebär en fantastisk möjlighet för dig som vill vara en del av ett framgångsrikt bolag med kraftig expansion och med mycket eget ansvar. I rollen ingår du i ledningsgruppen, får ta del av fina förmåner och ett generöst friskvårdsutbud. Tjänsten är på heltid med en provanställning på 6 månader.

Hantering av ansökningar

Låter detta spännande och som nästa steg för dig? Då ska du ansöka redan idag!

Vi behandlar ansökningar löpande och vår ambition är att tillsätta rollen så snart som möjligt.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.