Märkesansvarig Personbilssäljare

Märkesansvarig Personbilssäljare

Om rollen

Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad Märkesansvarig personbilsäljare. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar - hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Som märkesansvarig ansvarar du för ett eller flera märken som säljs på anläggningen. Du arbetar som både Märkeschefens och platschefens förlängda arm vad gäller produktkunskap, specifika märkeskampanjer och utställningshallar m m.

Du har fördjupad kunskap i märkena och är involverad i märkesspecifika event eller utbildningar. Din kunskap är viktig på anläggningen och bidrar till en ökad kompetens.

Din profil

Vi söker Dig som är driven och tar initiativ till affärer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Du skall tidigare ha arbetat med försäljning av bilar. Meriterande är om du har god kunskap om amerikanska bilmärken. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer!

B-körkort fodras.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Ludvig Almgren
Telefon 031-7900037
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.