Lackerare

Lackerare

Om rollen

Vi söker nu efter en billackerare för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda lackskador och reparation av kaross. Du kommer huvudsakligen arbeta med krockskadade och rostskadade bilar. Det som ska åtgärdas kan t.e.x. vara plast- och plåtskador, rostskador och repor.

Din profil

Vi ser att du har en fordonsteknisk utbildning - på minst gymnasienivå - med inriktning mot karosseri och lackering. Meriterande är om du erfarenhet av arbete som billackerare på en skadeverkstad.

Då bilarnas utrustning blivit mer avancerad ser vi att du har ett modernt tekniskt kunnande. Meriterande är om du även har kunskaper/erfarenhet i skadekalkylering.

Du är noggrann och ansvarstagande med stort tålamod och har sinne för färg och form. Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Är du dessutom serviceinriktad och en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss. Det viktigaste för oss är dock din inställning och nyfikenhet. Att du är driven och vill lära dig mer om yrket.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig bra förtjänst- och utvecklingsmöjligheter samt en god arbetsmiljö i en väletablerad och toppmodernt utrustad anläggning. Anställningen innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Fordon, Lackerare, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.