Kundtjänst Våren 2021

Kundtjänst Våren 2021

Om jobbet

Är du snabb, strukturerad och älskar att hjälpa andra?

Vi söker en snabb och självständig person som trivs med att jobba i ett högt tempo. Du är strukturerad, glad, sätter kunden i fokus och bidrar med en positiv stämning till vårt härliga gäng.

Skicka in din ansökan redan idag, för det kanske är just dig vi söker!

Om tjänsten

Ekonomiavdelningen på Hedin Bil har hand om ekonomin för åtta bilbolag och består av 27 medarbetare. I kundtjänstrollen hjälper vi personalen på ca 70 anläggningar runt om i landet med främst kreditförfrågningar och adressändringar för våra verkstadskunder. Men vi får även frågor om betalningar, fakturakopior, bestridanden och en hel del mail som skall vidarebefordras till någon annan. Det innebär att vi får väldigt många mail och telefonsamtal från våra anläggningar, men ibland även från kunderna själva, och det är detta som är din huvudsakliga arbetsuppgift.

Profil

Denna tjänst kräver att man är snabb, noggrann och kan hålla många bollar i luften samtidigt. Det är viktigt att ha en positiv attityd och se roliga utmaningar snarare än problem. Detta för att en positiv attityd och arbetsmiljö leder till effektivt arbete samt trivsel på arbetsplatsen. Vi ser gärna att du tycker om att hjälpa människor och att du har en trevlig, hjälpsam och lösningsorienterad personlighet. Du behöver ha lätt för att hjälpa kunder över telefonen och mail så flytande svenska i både tal och skrift är ett måste.

Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet och vara snabb på tangentbordet.

Vi erbjuder

Förutom en fartfylld utmaning i ett tillväxtbolag kan vi erbjuda dig en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar. Sysselsättningsgraden är på heltid och tjänsten är en provanställning på 6 månader med tillträde 1 maj.

Välkommen med din ansökan!

Är du snabb och vill tillhöra ett starkt växande företag där det hela tiden händer något så är denna tjänst passande för dig.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.