Key Account Manager

Key Account Manager

Unifleet - Key Account Manager
Sättet som företag äger och brukar bil håller på att förändras, vi söker dig som vill arbeta med framtidens tjänster och produkter i fordonsbranschen

Om rollen

Vill du arbeta för en nytänkade och expansiv aktör inom bilfinansiering och vagnparkshantering? Vi söker nu en Key Account Manager till Göteborgsregioen som skall ansvara för en del av den framtida tillväxten av fleet-managementkunder. Du förväntas arbeta strukturerat med fokus på att hitta nya kunder som du sedan tar förvaltningsansvar för. Som KAM är det av högsta betydelse att kunna påvisa värdet av Unifleets tjänster och de värden vi kan skapa tillsammans med kunden. Du ansvarar själv för hela säljcykeln, alltifrån införsäljning till implementering och förvaltning, givetvis med god support av dina kollegor. Hos oss står kunden alltid i fokus. Vi vill att du ser det som en utmaning att axla en central roll i vår organisation där du med erfarenhet och hög ambitionsnivå föregår med gott exempel.

Din profil

För att vara framgångsrik och trivas hos oss på Unifleet krävs att du är en prestigelös, modig och initiativrik person. För oss på Unifleet är dina personliga egenskaper av central betydelse. Du arbetar strukturerat och strategiskt med där din förmåga att hitta rätt lösning för kunden alltid står i fokus. För att lyckas i rollen krävs det att du är analytiskt lagd och vi ser gärna att du har erfarenhet från leasing- och fordonsmarknaden.

Vi söker dig som

Har minst två års erfarenhet av att sälja företagstjänster

Har intresse och kunskap om fordonsbranschens tjänster- och produkterbjudande

Är analytisk, strukturerad, noggrann och gillar att ta eget ansvar

Har en fallenhet för kalkyler och är mycket van att arbeta i exempelvis Excel/Google Sheets

Har ett teknikintresse och inte är främmande för ny teknik och nya mjukvaror

Har en hög social kompetens med fallenhet för service

Hanterar engelska och svenska obehindrat

Det är meriterande om du har

Erfarenhet av tidigare försäljning av fordonsleasing, såväl finansiell som operationell, eller övriga vagnparkshanteringstjänster

Högskoleutbildning med ekonomisk inriktning

Kunskap i fler språk än engelska och svenska

Vi erbjuder

Ett spännande arbete i ett expansivt företag med efterfrågat erbjudande och mycket goda förutsättningar. Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär i en företagskultur med starkt affärs- och resultatfokus. En mycket dynamisk arbetsplats i moderna lokaler.

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Om Unifleet

Med en digital utgångspunkt erbjuder Unifleet vagnparkshantering och finansiering för företag, stora som små.

Vi strävar alltid efter enkelhet och minimal tidsåtgång för kunden - i alla led. Vi tror på egenutvecklade system som ger möjlighet till snabb anpassning i den föränderliga fordonsbranschen.

Detta tillsammans med konsultation och rådgivning kring utformning av bilpolicy, lägger grunden för en optimal bilekonomi, där såväl arbetsgivare som förare blir nöjda. Vi kallar det framtidens Fleet Management.

Unifleet är en del av Car To Go Sweden AB som förutom Unifleet består av varumärkena Carplus (Privatleasing), Carplus Store (Showroom) och Carbuy (Billån). Car To Go Sweden AB är en del av Anders Invest-sfären som omsätter över 28 miljarder kr.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.