Inköpare/Bilvärderare Personbil Hedin Certified

Inköpare/Bilvärderare Personbil Hedin Certified

Hedin Certified ingår i Hedin Bil-koncernen och är idag en av Sveriges ledande marknadsplatser för begagnade bilar. I dagsläget representerar vi över 30 bilmärken med kundgrupper som både privatpersoner, företag och myndigheter. Vårt mål är att bli Sveriges största och tryggaste handlare för begagnade bilar online- och offline. Vi behöver nu stärka upp vårt team med ytterligare en medarbetare som vill vara med på framgångsresan.

Tjänsten som Buyer/Trader Transportbil hos Hedin Certified innebär att aktivt arbeta med inbyte, värdering, prissättning och uppföljning av begagnade bilar. Du sköter kontakten med våra kunder som visat intresse av att sälja sin bil till oss. Vidare innebär rollen kontakter med olika bilhandlare, att bevaka större vagnparksauktioner samt att aktivt söka kontakt med företag gällande deras bilpooler. Dagligen buda på bilar på professionella auktions-plattformar. En viktig del i tjänsten handlar om att bygga relationer och övervaka marknaden för begagnade bilar. I rollen förväntas du ha ett nära samarbete med säljare och säljchefer på våra anläggningar. Ni jobbar i ett lag där ni utbyter erfarenheter samt inspirerar varandra och jobbar resultatmedvetet med glädje.

På avdelningen arbetar idag sex medarbetare fördelat på olika ansvarsområden. Det är ett litet men sammansvetsat gäng som värdesätter gemenskap, samarbete och högt i tak. Vi sitter i fräscha lokaler på Hedin Bils huvudkontor som är beläget i Mölndal, Göteborg. Du rapporterar till ansvarig teamleader samt chefen för Hedin Certified.

Vem är du?

Vi söker Dig med gedigen kunskap om bilhandel och i synnerhet begagnade bilar. Det är meriterande om du har branschvana och vet vad som krävs för att kunna värdera och sälja begagnade bilar till rätt pris och göra affärer som gynnar både våra kunder och vårt bolag. Vidare besitter du en stor kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta med människor. Du en relationsbyggare och samtidigt en duktig förhandlare, har ett öga för detaljer och har en näsa för bra affärer. Dina personliga egenskaper värderas högt!

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete inom ett nytt affärsområde. Då vi fortfarande är i startgroparna kommer du att vara delaktig i utvecklingsprocessen av vårt koncept. Tjänsten är förlagd på heltid.

Välkommen med din ansökan!

Är det Dig vi söker? Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Hedin Bil AB
Sista ansökningsdag 29 juli 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.