Financial Administrator (Ekonomiassistent)

Financial Administrator (Ekonomiassistent)

Vill du vara med på en resa med stora visioner där resultatet baseras på medarbetarnas prestationer och personliga egenskaper, då är detta tjänsten för dig!

Om rollen

Car to go Sweden AB och dess dotterbolag Unifleet AB söker dig som vill arbeta med leverantörsreskontra och administration inom ekonomi.

Rollen är bred och med varierande arbetsuppgifter, men dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara registrering och kontering av leverantörsfakturor för Car to go Sweden AB och Unifleet AB. Du kommer även att hjälpa till vid fakturering.

Utöver detta kommer du även att fungera som stödfunktion för företaget i stort, exempelvis som att hantera post, stötta säljorganistionen, kontakt med kunder både via mail och telefon. Hos oss står kunden alltid i fokus därför vill vi att du ser det som en utmaning att axla en central roll i vår organisation där du med högt kundfokus och hög ambitionsnivå föregår med gott exempel.

Placeringsort är på Car to go Sweden ABs/Unifleet ABs huvudkontor i Mölndal som är en del av Hedin Mobility Group AB.

Din profil

Vi tror att du som är rätt för den här tjänsten är en strukturerad "doer" som är flexibel och positiv till förändringar och som kan hålla många bollar i luften samtidigt.

Vi tror också att du är en utpräglad lagspelare med stor ansvarskänsla. Du är prestigelös och hjälper till där det behövs och du trivs med att tempot stundtals är högt och har förmågan att snabbt skifta fokus och kan ställa om utan att tappa fart.

Vidare har du ansvar för din prestation och har en positiv attityd till ditt arbete och dina kollegor. Intresse och en nyfikenhet att lära dig nya saker är också något vi värdesätter hos dig.

Vi söker dig som

Har en administrativa ådra och sinne för siffror

Har en hög social kompetens och medfallenhet för service

Vi söker dig som förutom svenska behärskar engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har följande erfarenhet/kunskaper:

Erfarenhet av tidigare arbete med leverantörsfakturor/reskontra och administration

Erfarenhet av tidigare arbete med finansiella tjänster (bank/finans/leasing)

Eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi.

Talar flera språk, exempelvis flamländska, tyska eller franska.

Vi erbjuder

Ett spännande arbete i ett snabbt växande företag inom en bransch med goda framtidsutskiter. Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär i en företagskultur med starkt affärs- och resultatfokus.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Tjänsten är på heltid och skall tillsättas omgående. Vi behandlar ansökningarna löpande och anställning kan ske per omgående. Skicka därför din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Amanda Eriksson - amanda@unifleet.se - 031-790 00 09

Läs mer om vår produkt och vårt erbjudande på https://www.unifleet.se
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.