Försäljningschef till Porsche Center Göteborg

Försäljningschef till Porsche Center Göteborg

Hedin Performance Cars AB/Porsche Center Göteborg söker en Försäljningschef med övergripande ansvar för begagnat försäljning över Sverige.

Hedin Performance Cars AB är en del av Hedin Bil-koncernen. Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!

Totalt har Hedin Performance Cars idag fem anläggningar som är återförsäljare av bilmärket Porsche i dedikerade Porsche Center. Under Q1 2023 kommer Hedin Performance Cars utöka med ett Porsche Center i Halmstad och Q1 2024 med ett Porsche Center i Luleå.

Om rollen

Som en del av vår resa framåt söker vi en Försäljningschef, med övergripande ansvar för begagnat försäljningen inom Hedin Performance Cars AB. I din roll kommer du vara med och driva försäljningsteamen för Porsche Center Göteborg, Borås, Jönköping, Linköping, Umeå samt kommande anläggningar i Halmstad och Luleå. Vidare kommer du ha ett lokalt ansvar för Porsche Center i Göteborgs begagnat försäljning. Du kommer vara ett stöd för begagnat affären, agera som gott föredöme samt sätta höga standarder för såväl prestation som bemötande. Du ansvarar för att leda försäljning mot uppsatta mål och tar fram strategier för hur teamet ska arbeta för att på ett framgångsrikt sätt nå målen.

Din profil

Vi söker dig som är ambitiös, prestationsinriktad och som är van vid att arbeta mot högt uppsatta mål. Du ska ha ett intresse för att skapa affärer och se möjligheter snarare än hinder. Vi tror att du idag arbetar som säljledare alternativt försäljningschef inom fordonsbranschen och har uppnått goda resultat i din roll. Ett krav är att du har B-körkort.

Som person är du självständig och är bra på att ta beslut samt leda försäljningsteam. Du har vidare lätt för att samarbete och kan agera som bollplank vid behov. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision - att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rickard Magnusson
Email Mejla Rickard Magnusson
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 okt 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.