Företagssäljare Ford

Företagssäljare Ford

Om rollen

Som en del av vår fortsatta satsning framåt söker vi efter en driven företagssäljare. Det varumärke du kommer att representera är Ford personbilar. Fords modellprogram har allt från de mindre bilarna, familjefavoriterna och de populära transportbilarna till de prisbelönta och spännande prestandabilarna.

Rollen som företagssäljare innebär bearbetning av företagsmarknaden, potentiella nya kunder men även förvalta och utveckla befintliga kundrelationer. Som företagssäljare kommer du att arbeta mot företag som inhandlar både transportbilar, personbilar samt eftermarknadstjänster.Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av främst nya personbilar till företag (men även till privatpersoner) och begagnade bilar - hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning.

Du är van att arbeta såväl självständigt som i samverkan med andra för att planera arbetet mot uppsatta mål. Du guidar kunderna genom våra produkter och ger information om våra helhetslösningar. Det är viktigt att bemöta våra kunder trovärdigt, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Din profil

Vi söker Dig som är driven och tar initiativ till affärer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke.

Som en företagssäljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Du skall tidigare ha arbetat med försäljning eller uppsökande verksamhet. Vi förutsätter att du har en stark drivkraft och kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är en självständig person, och har lätt att samarbeta.

Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer!

B-körkort fodras.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med stor utvecklingspotential.

Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast lön och prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.