Ekonomiassistent inom Kundreskontra

Ekonomiassistent inom Kundreskontra

Om jobbet

Är du snabb, strukturerad och vill arbeta med en liten del av kakan på en stor avdelning?

Vi söker en snabb och självständig person som trivs med att jobba i ett högt tempo. Vi söker dig som är en driven och strukturerad ekonomiassistent som vill arbeta dedikerat med kundreskontra.

Skicka in din ansökan redan idag, för det kanske är just dig vi söker!

Om tjänsten

Ekonomiavdelningen på Hedin Bil har hand om ekonomin för åtta bilbolag och består av 27 medarbetare. Du välkomnas in i ett team på sex (snart sju) personer som jobbar engagerat och prestigelöst med kundreskontra.

Kundreskontragruppen ansvarar för allt efterarbete i åtta bolags kundreskontra och har daglig kontakt med personalen på våra ca 70 anläggningar, där man sköter själva faktureringen. Gruppen samarbetar även med leverantörsreskontra, Redovisningsansvariga och Redovisningsassistenter.

Arbetsuppgifterna består till stor del av att boka betalningar manuellt, läsa in BG-filer, återbetalningar, påminnelsehantering, inkasso samt att kontinuerligt stämma av och "städa" kundreskontran. Arbetet innehåller även utredningar av olika slag samt att vi bistår organisationen med information. Fokus ligger helt och hållet på kundreskontra.

Profil

Denna tjänst kräver att man är snabb, noggrann och kan hålla många bollar i luften samtidigt. Det är viktigt att ha en positiv attityd och se roliga utmaningar snarare än problem. Detta för att en positiv attityd och arbetsmiljö leder till effektivt arbete samt trivsel på arbetsplatsen. Vi ser gärna att du tycker om att hjälpa människor och att du har en trevlig, hjälpsam och lösningsorienterad personlighet. Du behöver ha lätt för att hjälpa kollegor över telefonen och mail så flytande svenska i både tal och skrift är ett måste.

Vi har höga fakturaflöden och ett högt tempo, vilket kräver högt eget driv. I arbetet krävs också en god struktur, samarbetsförmåga samt att du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb.

Vi ser gärna sökande som har relevant KY-utbildning eller motsvarande. Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet och vara snabb på tangentbordet. Har du arbetat i affärssystemet Kobra eller inom fordonsbranschen tidigare är det meriterande.

Vi erbjuder

Förutom en fartfylld utmaning i ett tillväxtbolag kan vi erbjuda dig en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar. Sysselsättningsgraden är på heltid och tjänsten är en provanställning på 6 månader med tillträde snarast.

Välkommen med din ansökan!

Är du snabb och vill tillhöra ett starkt växande företag där det hela tiden händer något så är denna tjänst passande för dig.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.