E-Commerce Assistant / Leasing Advisor

E-Commerce Assistant / Leasing Advisor

Sveriges största bilvaruhus på nätet Carplus.se fortsätter att växa och söker nu en ny stjärna. Genom www.carplus.se erbjuder vi hundratals bilmodeller från olika märken i ett prenumerationsupplägg. Via vår hemsida samt telefon, chatt och e-mail stöttar vi och vägleder våra kunder till ett bekymmerfritt bilägande. Vi söker nu en E-Commerce Assistant till vårt E-Com team med placering på vårt huvudkontor i Mölndal. Tjänsten är på heltid med provanställning på sex månader.

Om tjänsten

Som E-Commerce Assistant är din huvuduppgift att stötta den dagliga onlineverksamheten där du rapporterar direkt till vår E-Commerce Manager och ingår i ett team om 3-5 medarbetare. Du kommer vara "spindeln i nätet" i kontakt med vår försäljningsavdelning och våra återförsäljare. Du jobbar tätt med övriga kollegor i E-Com teamet och hjälper även till med att analysera och optimera sajten för att förbättra våra resultat. Vi söker dig som brinner för att ge utmärkt service och som vill arbeta i ett snabbväxande bolag med spännande framtidsmöjligheter.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Supportera vår E-Commerce Manager med den dagliga onlineverksamheten.
 • Stötta sälj-teamet vid behov genom att guida nya och befintliga kunder och erbjuda förstklassig service och support via e-post, chatt och telefon.
 • Hantera beställningar, tekniska frågor och felanmälningar på ett professionellt sätt och med en positiv attityd mot både kunder och återförsäljare.
 • Tillsammans med teamet identifiera och implementera förbättringsförslag på våra siter och i våra kundresor.
 • Uppdatera/underhålla webbplatser och produktinformation
 • Stötta upp i arbetet med SEO och SEM
 • Koordinering/kravställning mot interna/externa samarbetspartners
 • Analysera och ta fram rapporter i bland annat Google Analytics och Microsoft BI.
Din profil

För att trivas i rollen som E-Commerce Assistant behöver du vara social, service-minded och kvalitetsmedveten. Du som är rätt för denna tjänst är troligen en strukturerad "doer" som är flexibel och positiv till förändringar, du kan hålla flera trådar i gång samtidigt. Vi förutsätter att du har en mycket god datorvana. Vi tror också att du är en utpräglad lagspelare, du är prestigelös och hjälper till där det behövs. Vi arbetar i ett växande företag med högt tempo och vi tror du trivs i detta och har förmågan att skifta fokus och vid behov ställa om.

Kvalifikationer:
 • Tidigare erfarenhet eller utbildning inom försäljning online
 • Hög social kompetens och fallenhet för service, du gillar att hjälpa människor helt enkelt
 • Resultatinriktad och drivs av uppsatta mål
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
 • Tekniskt intresserad, följer med i teknikutvecklingen och har lätt för att lära sig nya saker
 • Mycket god datorvana
Meriterande om du

Har ett brinnande intresse för bilar och fordonsbranschen i sin helhet och dess förändringar. Talar utöver svenska och engelska även ett eller flera språk.

Övrig information

Rekrytering påbörjas i mitten av augusti och intervjuer kommer därefter att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare företrädesvis via epost. Carplus drivs av bolaget Car to Go Sweden AB som är en del en av europas största privata bilhandelskoncerner, Hedin Mobility Group.

Varmt välkommen in med din ansökan redan nu!

Jakob Perleroth

E-Commerce Manager

Jakob.perleroth@carplus.se
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.